Tečaji | Otroška akademija d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Angleščina
Naš cilj je, da otroci postanejo sposobni in zagreti učenci, a popolnoma nevede, saj bodo to počeli skozi igro. Tuj jezik bodo spoznavali skozi pesmice, pravljice, risanke, gibalne aktivnosti (ples, joga) ter veliko ustvarjanja, dokler se ne naučijo tudi pisati.
Tečaji - tipi-top.si


TečajiTečaji-2021-12-15-01-24-31.png

Tečaji

Otroška akademija d.o.o. - Delujemo na področju: podravska, goriška, jugovzhodna, zasavska, osrednjeslovenska, posavska, primorsko-notranjska, koroška, obalno-kraška, gorenjska, pomurska, savinjska SlovenijaAngleščina
Naš cilj je, da otroci postanejo sposobni in zagreti učenci, a popolnoma nevede, saj bodo to počeli skozi igro. Tuj jezik bodo spoznavali skozi pesmice, pravljice, risanke, gibalne aktivnosti (ples, joga) ter veliko ustvarjanja, dokler se ne naučijo tudi pisati.

Otroci se bodo učili besedišča, ki jim bo kasneje, v šolskih programih, olajšal tvorjenje celotnih povedi. Tekom tečaja bomo snov večkrat ponavljali preko različnih aktivnosti in jo tako zares utrdili. Kljub temu, da starše pogosto skrbi, če bodo otroci lahko sledili tečaju, ki celotno poteka v angleščini, vam zagotavljamo, da otroci brez večjih težav razberejo informacije s pomočjo gestikulacij, konteksta, situacijskih iger. Skozi ponavljanje navodil, otroci pasivno usvajajo jezik. Seveda pa brez skrbi - kadar ne gre drugače, se kaj zmenimo tudi v slovenščini. ;)

Tečaj poteka 1x tedensko po 60 minut.

Urnik:
PON: 16.30 - 17.30 (začetna 5 - 7 let)
TOR: 16.30 - 17.30 (začetna 3 - 5 let)
TOR: 17.30 - 18.30 (nadaljevalna)

Lego angleščina
Je prav poseben program, kjer se otroci učijo angleškega besedišča skozi različne naloge ob sestavljanju duplo in lego kock. Tečaj se začne z osnovami (kako se predstaviti, barve, števila, družinski člani ...), nato pa znanje vse bolj nadgrajujemo ob lego izzivih. Pri urah ne uporabljamo le navadnih kock, temveč delamo tudi s posebnimi šolskimi seti programa Lego Education (Creative Builder, Simple Machines, Story starter ...). Program sicer ne sledi učbeniku, bodo pa otroci tekom tečaja tudi že izpolnjevali razne naloge, pobarvanke, se učili pisanja števil itd. Vse delovne liste bodo shranjevali in jih ob zaključku tečaja tudi odnesli domov.

Otroci so zelo dojemljivi za učenje jezikov in najboljši čas za to je med 3. in 5. letom starosti. Zakaj se ne bi s tujim jezikom spoznali ob igri, ob mediju, s katerim radi delajo! Lego angleščina je odlična podlaga za nadaljevanje učenja angleščine ali lego robotike, kjer se otroci prvič srečajo s programiranjem. Večino sodobnih programskih jezikov se namreč uporablja v angleškem jeziku.

Igriva angleščina
V sodelovanju z Mini vrtcem v njihovih prostorih organiziramo tudi program IGRIVA ANGLEŠČINA, ki temelji na učenju preko gibanja po prostoru, igre, slik, pesmic in pravljic. Z različnimi aktivnostmi poskrbimo, da so urice zanimive in raznolike in zato otrokom nikoli dolgočasne. Otroci dobijo posluh za jezik, predvsem pa veselje do učenja tujega jezika.

Tečaj je razdeljen na tematske sklope, znotraj katerih se otroci poleg osnovnega besedišča naučijo tudi osnovnih fraz in navodil, naučeno besedišče pa redno ponavljamo in utrjujemo.


Tečaji

Tečaji

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Tečaji | Otroška akademija d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Tečaji | Otroška akademija d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.