Tečaji | GO TEL d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Online tečaji
Pri online tečaju gre za dostop do gradiva, pojasnil, zajemov zaslonske slike, grafikonov, shematskih prikazov, videposnetkov reševanja določenih vaj in videoposnetkov že izvedenih tečajev. Na seminarju ali webinarju delamo na gradivu, ki se nahaja v online tečaju.
Tečaji - tipi-top.si


TečajiTečaji-2021-12-15-01-12-04.jpg

Tečaji

GO TEL d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, zasavska, savinjska, podravska, osrednjeslovenska, obalno-kraška, posavska, koroška, primorsko-notranjska, goriška, gorenjska, pomurska SlovenijaOnline tečaji
Pri online tečaju gre za dostop do gradiva, pojasnil, zajemov zaslonske slike, grafikonov, shematskih prikazov, videposnetkov reševanja določenih vaj in videoposnetkov že izvedenih tečajev. Na seminarju ali webinarju delamo na gradivu, ki se nahaja v online tečaju.

Pri online tečaju nimate opcije vprašanj in dodatnih pojasnil, ki ste jih deležni pri webinarju in seminarju.

Online tečaji
Naučite se kar iz domačega naslonjača!

Videoposnetki, naloge za reševanje, rešene vaj in elektronske vsebine, ki jih lahko kadarkoli ponovno predvajate in tako utrdite svoje znanje.

Strokovna izobraževanja za podjetja
Izvajamo izobraževanja za podjetja po celotni Sloveniji. Razpolagamo z mobilno učilnico (do 12 prenosnikov) kar pomeni, da lahko izvedemo delavnico po vaši meri v terminu po vaši želji. Poskrbimo za maksimalno efektivnost izobraževanja, saj uporabniki lahko ponovijo vsebino izobraževanja preko online vsebin.

Vsak udeleženec poleg frontalnega izobraževanja prejme še:
Tiskano in elektronsko gradivo,
dostop do online izobraževanja,
potrdilo o udeležbi.

V izobraževanjih je vključeno:

Izvedba tečaja s strani certificiranega predavatelja,
asistent na delavnicah za skupine večje od 6 udeležencev,
gradivo za vsakega tečajnika,
časovno neomejen dostop do online izobraževalega programa,
Preverjanje znanja ob zaključku usposabljanja (po želji),
meritev zadovoljstva udeležencev (po želji).


Tečaji

Tečaji

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Tečaji | GO TEL d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Tečaji | GO TEL d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.