Tapetništvo | Bokal Ivan s.p | PONUDBA tipi-top.si


Tapetništvo Bokal sodi med največje in najkvalitetnejše proizvajalce sedežnih garnitur po naročilu v Sloveniji.
Leta 2007 smo odprli nove razstavno-proizvodne prostore v skupni površini 1800 m2

Vabimo vas v naš razstavni salon , kjer si boste lahko ogledali moderne sedežne garniture .
Tapetništvo - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
TapetništvoTapetništvo-2021-12-15-12-21-38.png

Tapetništvo

Bokal Ivan s.p - Delujemo na področju: posavska, koroška, podravska, zasavska, obalno-kraška, goriška, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, savinjska, jugovzhodna, gorenjska, pomurska SlovenijaTapetništvo Bokal sodi med največje in najkvalitetnejše proizvajalce sedežnih garnitur po naročilu v Sloveniji.
Leta 2007 smo odprli nove razstavno-proizvodne prostore v skupni površini 1800 m2

Vabimo vas v naš razstavni salon , kjer si boste lahko ogledali moderne sedežne garniture .Od mojstra tapetnika in dekoraterja pa profesionalno svetovanje.

Podjetje Tapetništvo Bokal se s to dejavnostjo ukvarja že več kot 40 let, zato ne preseneča da, sodimo med največje in po kakovosti prepoznavne proizvajalce oblazinjenega pohištva ( sedežne garniture ) po naročilu na slovenskem trgu.

Izdelujemo vse vrste oblazinjenega pohištva
Izdelujemo vse vrste oblazinjenega pohištva za hotele, lokale, bolnišnice, domove za ostarele, oblazinjeno pohištvo za navtiko itd., specializirani pa smo se tudi za izdelavo sedežnih garnitur po naročilu.

Leta 2007 smo se preselili v nove poslovne proizvodne prostore v skupni površini kar 1800 kvadratnih metrov, kar nam je omogočilo, da smo začeli novo obdobje pri organizaciji in izdelavi oblazinjenega pohištva, pridobili smo tudi velike možnosti za širitev proizvodnega programa in tako omogočili nadaljnji razvoj podjetja.

Na sedežu podjetja v Zmincu pri Škofji Loki imamo tudi velik razstavno prodajni salon, kjer imamo razstavljenih veliko različnih modelov sedežnih garnitur. Prijazni in strokovno usposobljeni ljudje pomagamo izbrati najprimernejši model sedežne garniture za vsak prostor iz že pripravljenega programa, svetujemo pa seveda tudi pri naročilu sedežne garniture po posebnih željah kupca.

Prepoznavnost svojih izdelkov zagotavljamo tudi tako, da vedno sledimo novim modnim smernicam, ki so na področju oblazinjenega pohištva zelo pomembne.

Zato velikokrat obiščemo pomembne sejme oblazinjenega pohištva doma in v tujini in tako potem še lažje oblikujemo vrhunske sedežne garniture.

Vsako leto razstavljamo tudi na Ljubljanskem pohištvenem sejmu, na katerem predstavljamo novosti iz našega prodajnega programa.

Kot poudarjamo, so za letošnje trende na področju sedežnih garnitur značilne ravne, enostavne in mehke linije.


Tapetništvo

Tapetništvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Tapetništvo | Bokal Ivan s.p | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Tapetništvo | Bokal Ivan s.p | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386