Tapetništvo | Aleksander Kenk s.p. | PONUDBA tipi-top.si


O NAS
Smo tapetništvo kjer izdelujemo, prenavljamo, obnavljamo, preoblačimo in ustvarjamo kvalitetno in sodobno oblazinjeno pohištvo za vaš dom, hotele, šole, vrtce, knjižnice, muzeje, poslovne prostore, počitniške prikolice, avtodome in navtična motorna plovila. Po želji naročnika ustvarimo in izdelamo oblazinjeno pohištvo sodobnega trenda.
Tapetništvo - tipi-top.si


TapetništvoTapetništvo-2021-12-15-12-13-18.png

Tapetništvo

Aleksander Kenk s.p. - Delujemo na področju: primorsko-notranjska, koroška, obalno-kraška, posavska, podravska, savinjska, jugovzhodna, osrednjeslovenska, pomurska, goriška, zasavska, gorenjska SlovenijaO NAS
Smo tapetništvo kjer izdelujemo, prenavljamo, obnavljamo, preoblačimo in ustvarjamo kvalitetno in sodobno oblazinjeno pohištvo za vaš dom, hotele, šole, vrtce, knjižnice, muzeje, poslovne prostore, počitniške prikolice, avtodome in navtična motorna plovila. Po želji naročnika ustvarimo in izdelamo oblazinjeno pohištvo sodobnega trenda. Dostava vseh izdelkov in svetovanje sta brezplačna.

IZDELAVA SEDEŽNIH GARNITUR
Izdelamo vam lahko nove unikatne sedežne garniture klasične, moderne, rustikalne, vrtne, paletne, z sodobnim trendom- novi dizajn, z mehanizmi in dodatnimi ležišči, zofe, kavče, fotelje, separeje, postelje in ostalo moderno in klasično oblazinjeno pohištvo.

PRENOVA – PREOBLAČENJE SEDEŽNIH GARNITUR
Vedno se postavlja vprašanje ali je bolje menjati sedežno garnituro ali jo preprosto obnoviti. Obnova sedežne garniture in ostalega oblazinjenega pohištva se splača, saj z menjavo blaga in polnila dobite popolnoma novo pohištvo. Renoviramo in restavriramo zofe, počivalnike, fotelje, jedilnice, stole, kavče, tabureje, separeje in staro stilno oblazinjeno pohištvo.
Ponujamo tudi tapeciranje, obnovitev ter preoblačenje kuhinjskih, barskih, otroških in pisarniških stolov, klopi, jedilnic, počivalnikov, divanov, kavčev, foteljev, sedežnih sestav in ostalega oblazinjenega pohištva.

Prednost prenove je v tem, da iz starega dobite nov izdelek, ki pristaja v prostor.

Čas, ki je potreben za prenovo oblazinjenega pohištva je do 10 dni, odvisno od velikosti.

OSTALE TAPETNIŠKE
STORITVE
Omogočamo tudi izdelavo, obnovo in menjavo blazin in ležišč za navtična plovila, avtodome, počitniške prikolice in tudi za apartmaje, vrtce in šole. Hkrati upoštevamo dimenzije in vaše želje po trdoti samega ležišča.
Izdelujemo in prenavljamo sedeže za avtodome in za vozila fiat ducato, citroen jumper, peugeot boxer, mercedes sprinter, volkswagen crafter,......Sedeži A test dokument priložen za homologacijo in vgradnjo v vozilo.

VSE TAPETNIŠKE STORITVE NA ENEM MESTU!
IZDELAVA OD A DO Ž , BREZPLAČNO SVETOVANJE, ZAGOTAVLJAMO KVALITETO
IN KAKOVOST. BOGATA IZBIRA MATERIALOV, LAHKO VZDRŽEVANJE IN DOSTAVA NA DOM.

MANJŠA TAPETNIŠKA POPRAVILA OPRAVIMO TUDI NA DOMU!


Tapetništvo

Tapetništvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Tapetništvo | Aleksander Kenk s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Tapetništvo | Aleksander Kenk s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386