Talne označbe | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Nudimo vam storitev zarisovanja talnih označb, ki so namenjene izpolnjevanju prometnih zahtev, označevanju delovnih poti in nakladalnih mest, požarni varnosti ipd. Zarisovanje izvajamo v skladu z zakonskimi predpisi ter premazne materiale nanašamo strojno.

ponudbe
Talne označbe - tipi-top.si


Talne označbeTalne-označbe-2021-08-14-12-23-20.jpg

Talne označbe

MP Pirc d.o.o. - Delujemo na področju: zasavska, savinjska, osrednjeslovenska SlovenijaNudimo vam storitev zarisovanja talnih označb, ki so namenjene izpolnjevanju prometnih zahtev, označevanju delovnih poti in nakladalnih mest, požarni varnosti ipd. Zarisovanje izvajamo v skladu z zakonskimi predpisi ter premazne materiale nanašamo strojno.

Talne označbe zarisujemo na asfaltne in betonske podlage, epoksi premaze npr. na športnih igriščih ter na druge površine. Pri izvajanju naročenih del se prilagodimo vašim željam in lahko talne označbe opremimo s številkami, imeni ali logotipi, če to potrebujete oziroma želite.

Talne označbe lahko naredimo tudi iz materialov, ki zagotavljajo dobro vidljivost, še posebej v slabših vremenskih pogojih. Delo izvedemo natančno ter dosledno upoštevamo vse dogovore.


Talne označbe

Talne označbe

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Talne označbe | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Talne označbe | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam