Talne Obloge | EKO STIL d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si


Širok Izbor Kakovostnih
Talnih Oblog.
Ne glede na zahtevnost vašega projekta, Eko Stil ima rešitev za tla, ki bo ustrezala vašim potrebam.
Talne Obloge - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Talne OblogeTalne-Obloge-2021-12-14-07-46-15.png

Talne Obloge

EKO STIL d. o. o. - Delujemo na področju: pomurska, zasavska, obalno-kraška, podravska, savinjska, primorsko-notranjska, osrednjeslovenska, posavska, gorenjska, koroška, goriška, jugovzhodna SlovenijaŠirok Izbor Kakovostnih
Talnih Oblog.
Ne glede na zahtevnost vašega projekta, Eko Stil ima rešitev za tla, ki bo ustrezala vašim potrebam. Zagovarjamo kakovost, ustvarjalnost, obstojnost in trajnost v vseh sektorjih. Naše vinilne, ekološke in tekstilne talne obloge ter parketi se zelo dobro obnesejo povsod.

Eko Stil Talne Obloge

Specializirani Za Prodajo In Vgradnjo Talnih Oblog
Produktivnost in dobro počutje izboljšujemo z rešitvami za tla, ki ustvarjajo produktivne delovne prostore, dvigujejo maloprodajne izkušnje, hišo spreminjajo v dom, postavljajo temelje za izobraževanje in se odlikujejo v higieni, trajnosti ter kvaliteti. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli da bo vaša naložba v tla varna, kakovostna in trajna.

Strokovnost, prijaznost in ustrežljivost zaposlenih.
Talne obloge za vsakega kupca (različni cenovni razredi).
Garancija na materiale in vgradnjo.
Dobavljenih in vgrajenih preko 3.000.000 m2.
Proizvodi s certifikati in A-testi.

Kaj Vam Ponujamo

Rešitve Za Vsak Interier
Talne obloge za uporabo v poslovnem, javnem in zasebnem sektorju. Širok izbor barv ter dizajnov tehnološko dovršenih talnih oblog za boljše bivanje.

Vse Na Enem Mestu, Od Ideje, Dobave, Do Vgradnje

Celovite Rešitve Za Tla
Z vami smo od začetka do konca. Od idejne zasnove projekta, izbire talne obloge, vgradnje le-te in na koncu do kontrole izvedenih del. Ponujamo varen nakup in vgradnjo talne obloge z garancijo. Zagovarjamo kakovost in trajnost.


Talne Obloge

Talne Obloge

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Talne Obloge | EKO STIL d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Talne Obloge | EKO STIL d. o. o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386