TLAKOVANJE DVORIŠČ | PONUDBA tipi-top.si

ZAKAJ ZA TLAKOVANJE DVORIŠČ IZBRATI NAS?
Smo natančni in kvalitetni, delo pa opravimo v dogovorjenem roku.
Ob enaki kvaliteti smo med ugodnejšimi izvajalci.

ponudbe
TLAKOVANJE DVORIŠČ - tipi-top.si


TLAKOVANJE DVORIŠČTLAKOVANJE-DVORIŠČ-2021-05-07-12-51-19.jpg

TLAKOVANJE DVORIŠČ

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaZAKAJ ZA TLAKOVANJE DVORIŠČ IZBRATI NAS?
Smo natančni in kvalitetni, delo pa opravimo v dogovorjenem roku.
Ob enaki kvaliteti smo med ugodnejšimi izvajalci.
Pred izvedbo vam podamo točno oceno stroška, ki se kasneje, v kolikor ne pride do dodatnih zahtev, ne bo spremenil.
V kolikor še niste nabavili tlakovcev, predlagamo, da to prepustite nam. Kot redni naročniki vam lahko zagotovimo boljše cene in plačilne pogoje pri nakupu. Vi le izberete želene tlakovce, vse ostale skrbi, vključno z dostavo, pa prepustite nam.


POSTOPEK ZA TLAKOVANJE DVORIŠČ:
Najprej je treba narediti dovolj globok izkop, da kasneje ne bo prihajalo do težav (razraščanje maha in podobno). Priporočljiva globina izklopa je vsaj 40 cm.
Osredotočimo se na pripravo podlage za tlakovanje, to je nosilni sloj oz. drenaža. Ta mora biti primerno nagnjena, da odvečna voda ustrezno odteče.
Ko je površina ustrezno pripravljena, jo nasujemo z gramozom. Sloj mora biti visok nekaj centimetrov in ga z valjanjem ali nabijanjem utrdimo do primerne nosilnosti in višine.
Pričnemo s polaganjem tlakovcev oz. tlakovanjem dvorišča.
Ko je tlakovanje končano, nadaljujemo s fugiranjem, da vse prej pripravljene fuge lepo izpopolnimo.
Na koncu še vse skupaj vtisnemo z vibriranjem, ki je do tlakovcev prijazen in jih ne poškoduje, hkrati pa poskrbi za stabilnost tlakovanega dvorišča.
CENA TLAKOVANJA DVORIŠČA
Cena tlakovanja dvorišč je odvisna od priprave terena in obsega del, ki so potrebna. Vedno stremimo k temu, da vam ponudimo najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.
Za natančno ceno nas kontaktirajte – kliknite tukaj.

ŽIVLJENJSKA DOBA TLAKOVCEV
Obstojnost oziroma življenjska doba tlakovcev je različna in je odvisna od priprave terena in načina polaganja tlakovcev. Obstojnost betonskih tlakovcev je ob pravilnem vzdrževanju tako rekoč neomejena.

Si lahko privoščite, da ne bi dobili najboljše ponudbe?


TLAKOVANJE DVORIŠČ

TLAKOVANJE DVORIŠČ

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
TLAKOVANJE DVORIŠČ | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - TLAKOVANJE DVORIŠČ | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam