TESARSTVO | Streha Sodnik d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Zgradba brez primerne konstrukcije ne more stati. Poznamo veliko različnih vrst konstrukcij, vendar se gotovo vsi strinjamo, da morajo biti narejene vrhunsko in kvalitetno.
TESARSTVO - tipi-top.si


TESARSTVOTESARSTVO-2021-08-06-03-58-25.png

TESARSTVO

Streha Sodnik d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, osrednjeslovenska SlovenijaZgradba brez primerne konstrukcije ne more stati. Poznamo veliko različnih vrst konstrukcij, vendar se gotovo vsi strinjamo, da morajo biti narejene vrhunsko in kvalitetno. Le tako bo vaša zgradba prestala številne obremenitve različnih materialov in dala varno zavetje za vse ljudi ter predmete, ki se bodo v njej gibali. V Krovstvu Sodnik sestavljamo ekipo, s katero ustvarjamo kvalitetne in strokovno izvedene konstrukcije. Naše stranke so vedno znova zadovoljne tako s hitrostjo, cenovno ugodnostjo kot tudi samo strokovnostjo.

Prisegamo na kvaliteto, kar se pozna tudi na naših konstrukcijah. Dolgoletne izkušnje so privedle do tega, da prav nič ne pustimo naključju. Zato delamo le z najkvalitetnejšimi materiali, ki bodo zdržali številne in dolgoletne pritiske okolice. Izdelujemo različne vrste konstrukcij, zato nas pokličite skupaj bomo našli pravo rešitev za vas in vašo gradnjo. V Krovstvu Sodnik vam bomo izdelali vrhunsko in kvalitetno konstrukcijo. Z nami je to mogoče!

Naša tesarska dela zajemajo:

Nadzidek z oknom (frčada)
Nadstreški , nadstreški za avtomobile
Ostrešje
Parna zapora , parna ovira , sekundarna kritina , prezračevana streha
Toplotna izolacija


TESARSTVO

TESARSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
TESARSTVO | Streha Sodnik d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - TESARSTVO | Streha Sodnik d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386