TESARSTVO | PONUDBA tipi-top.si


Tesarska dela
Lesena ostrešja, brunarice, kozolci, vrtne lope
Izdelujemo vse vrste lesenih ostrešij, skeletnih hiš, brunarice, kozolce, vrtne lope, ute, pergole, nadstreške…, iz različnega lesa; smreka, hrast, macesen pa tudi iz lepljenega lesa, ki je močnejši in seveda lepši na oko. Objekt najprej računalniško izrišemo nato ga izdelamo na CNC stroju.
TESARSTVO - tipi-top.si


TESARSTVOTESARSTVO-2021-08-06-01-12-03.jpg

TESARSTVO

- Delujemo na področju: posavska, jugovzhodna SlovenijaTesarska dela
Lesena ostrešja, brunarice, kozolci, vrtne lope
Izdelujemo vse vrste lesenih ostrešij, skeletnih hiš, brunarice, kozolce, vrtne lope, ute, pergole, nadstreške…, iz različnega lesa; smreka, hrast, macesen pa tudi iz lepljenega lesa, ki je močnejši in seveda lepši na oko. Objekt najprej računalniško izrišemo nato ga izdelamo na CNC stroju. Tak način obdelave nam omogoča hitrejšo in natančnejšo sestavo na samem terenu brez dodatnih del (žaganje…) saj so vsi spoji, čepi, poševnine že strojno izdelani, les je finalno obdelan in kot tak pripravljen za montažo. Tak izdelek je veliko lepši in kakovostnejši.

Izgradnja skeletnih hiš
Nedavno smo začeli z skeletno izgradnjo lesenih hiš, ki so okolju in nam bolj prijazne, saj so izdelavne iz kvalitetnega lesa. Takšna hiša s pravilno nameščeno izolacijo je zelo varčna, zračna, prijaznejša in cenovno ugodnejša od zidane. Glede na to, da smo zelo gozdnata dežela in je lesa dovolj, bi bilo zelo smotrno uporabljati naravne in obnovljive materiale.

Leseni objekti po meri
Za »domače mojstre« pa lahko na CNC stroju skrojimo lesen objekt, zraven pa priložimo načrt za sestavljanje in z malo truda ga lahko postavite sami.

Leseni objekt po meri izdelamo na CNC stroju

Varčna, zračna in cenovno ugodna rešitev

Zadovoljni kupci so najboljša referenca
Za vaša naročila in dodatna vprašanja smo vam vedno na voljo
preko kontaktnega obrazca


TESARSTVO

TESARSTVO

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
TESARSTVO | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - TESARSTVO | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.