TERMOIZOLACIJE FASADE | ZI-TI gradbeništvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


KAMENA MINERALNA VOLNA - SMARTWALL N C1
Prednosti:

PREDNOSTI
Visoka požarna zaščita.
Odlična toplotna izolativnost.
TERMOIZOLACIJE FASADE - tipi-top.si


TERMOIZOLACIJE FASADETERMOIZOLACIJE-FASADE-2021-11-22-11-32-56.png

TERMOIZOLACIJE FASADE

ZI-TI gradbeništvo d.o.o. - Delujemo na področju: zasavska, savinjska, koroška, osrednjeslovenska, podravska, gorenjska, goriška, obalno-kraška, jugovzhodna, pomurska, primorsko-notranjska, posavska SlovenijaKAMENA MINERALNA VOLNA - SMARTWALL N C1
Prednosti:

PREDNOSTI
Visoka požarna zaščita.
Odlična toplotna izolativnost.
Odlična zvočna zaščita.
Dobre mehanske lastnosti.
Visoka paropropustnost.
Kemijska nevtralnost in odpornost na mikroorganizme.
Proizvod Knauf Insulation SmartWall N C1 so fasadno izolacijske plošče iz kamene volne namenjene za vgradnjo v kontaktnih toplotno izolacijskih fasadnih sistemih. Plošče odlikuje odlična toplotna prevodnost, priročne dimenzije, majhna teža ter enostranski silikatni obrizg na zunanji strani. Zunanji obrizg na ploščah omogoča enostavnejšo in hitrejšo izvedbo zunanjih nanosov lepilnih slojev. V prvi vrsti so namenjene za fasade novogradenj individualnih objektov in sanacije fasad stanovanjskih hiš.

Izolacija na zunanji steni po sistemu kontaknih fasad.


TERMOIZOLACIJE FASADE

TERMOIZOLACIJE FASADE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
TERMOIZOLACIJE FASADE | ZI-TI gradbeništvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - TERMOIZOLACIJE FASADE | ZI-TI gradbeništvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386