TEMELJNE PLOŠČE | MARCEN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Trdna, klasična gradnja hiše z zidaki, nizkoenergijske hiše, pasivne hiše, hiše na ključ..
TEMELJNE PLOŠČE - tipi-top.si


TEMELJNE PLOŠČETEMELJNE-PLOŠČE-2021-05-07-09-12-36.jpg

TEMELJNE PLOŠČE

MARCEN d.o.o. - Delujemo na področju: posavska, jugovzhodna SlovenijaTrdna, klasična gradnja hiše z zidaki, nizkoenergijske hiše, pasivne hiše, hiše na ključ... Izdelava temeljne plošče za montažno hišo...

Če nas izberete za izvajalca del pri vaši hiši, vam zagotavljamo, da se boste znebili velikega dela skrbi in hkrati privarčevali ogromno dragocenega časa. Nudimo vam maksimalno kvaliteto, ob natančni in hitri izvedbi!

Gradnja hiše, temeljne plošče
Pri gradnji hiše lahko poskrbimo za vse, od prvega ogleda vaše izbrane parcele dalje do predaje ključa vaših novih vhodnih vrat. Ob tem poskrbimo za izvedbo vseh vrst del, ki so potrebna, da vam na koncu preostane le še odločitev iz katere trgovine boste pripeljali vašo novo notranjo opremo.

Po vaših željah poskrbimo za vse: izdelava projekta, priprava terena, geomehanični izračuni, izkopi, temeljna plošča, pozidava objekta, elektro in strojne inštalacije, ometi, tlaki, fasada, tesarska dela, kleparska dela, strešne kritine, polaganje keramike, talne obloge, dela s kamnom, mavčno kartonska dela, slikopleskarska dela, ... skratka vse za vašo čimprejšnjo vselitev.

IZVAJAMO VSE STORITVE... OD ZAMISLI DO KLJUČA!

PREDNOSTI ZA VAS:
vsa svetovalna, gradbena in obrtniška dela pod eno streho
aktivno sodelovanje z vami, tako bomo lažje usklajevali vaše obveznosti z našimi
vsi naši mojstri so preverjeno strokovni
izognete se mučnemu čakanju na različne mojstre, saj vso koordinacijo prevzamemo mi
za vsa opravljena dela in materiale vam nudimo garancijo

Zavedamo se, da so vaše želje in vaše dobro počutje ob poteku gradnje, najpomembnejše!

Pohvaliti se moramo, da vsa ta leta delujemo le na podlagi zaupanja strank. Naše stranke nas pohvalijo sorodnikom, prijateljem, znancem in tako pridobivamo vsakič znova nove projekte v delo. Prav tako se ponovno obrnejo na nas, ko potrebujejo nove gradbene storitve. To nam resnično nudi največjo potrditev, da so naša dela dobro opravljena in da so naše stranke absolutno zadovoljne z nami.


TEMELJNE PLOŠČE

TEMELJNE PLOŠČE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
TEMELJNE PLOŠČE | MARCEN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - TEMELJNE PLOŠČE | MARCEN d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.