TALNE OBLOGE | MIBAS d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

VINILNE TALNE OBLOGE
Vinilne talne obloge združujejo neprekosljiv stil in priročnost. Zato nudimo široko paleto dekorjev z izgledom, keramike, betona, kamna ter lesa, ki bodo obogatili vaš dom.

ponudbe
TALNE OBLOGE - tipi-top.si


TALNE OBLOGETALNE-OBLOGE-2021-12-14-08-21-36.png

TALNE OBLOGE

MIBAS d.o.o. - Delujemo na področju: podravska, zasavska, osrednjeslovenska, gorenjska, jugovzhodna, savinjska, posavska, goriška, primorsko-notranjska, obalno-kraška, koroška, pomurska SlovenijaVINILNE TALNE OBLOGE
Vinilne talne obloge združujejo neprekosljiv stil in priročnost. Zato nudimo široko paleto dekorjev z izgledom, keramike, betona, kamna ter lesa, ki bodo obogatili vaš dom.

Vinilne oz. PVC talne obloge sodijo med bolj odporne talne obloge, primerne so za bivalne površine, poslovne prostore, njihova uporaba je vsestranska. so izredno odporne na obrabo, umazanijo in hkrati enostavene za vzdrževanje, so antistatične in antibakterijske, zato so izredno primerne za alergike.

PVC talne obloge so odporne na udarce, odlikuje jih izjemno visoka trdota, ne bledijo in ne spreminjajo barv.

Vinilna talna obloga je prijetna in topla na dotik, primerna za polaganje na talno gretje.

Na voljo so različne debeline: 9,5 mm(na pluti), 5,5 mm(hidro), 4,0 mm(pvc talne obloge) in 2 mm(pvc talne obloge).

DEBELINE
Izberite med različnimi debelinami talnih oblog primernih za vse sorte prostorov. Prednost vinilne obloge in PVC talne obloge je ravno prilagodljivost in enostavnost vgradnje, ki skupaj z našo pomočjo prekaša večino drugih talnih oblog.


TALNE OBLOGE

TALNE OBLOGE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
TALNE OBLOGE | MIBAS d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - TALNE OBLOGE | MIBAS d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam