TALNE OBLOGE | KEMOPLAST d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

VINILNE TALNE OBLOGE
Že desetletja so vinilne talne obloge najbolj prodajane talne obloge, ne le v Sloveniji, ampak tudi v svetu. Mogoče so včasih imele slabšalen pomen, češ »plastika«.

ponudbe
TALNE OBLOGE - tipi-top.si


TALNE OBLOGETALNE-OBLOGE-2021-12-14-07-42-33.png

TALNE OBLOGE

KEMOPLAST d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, primorsko-notranjska, goriška, koroška, osrednjeslovenska, obalno-kraška, gorenjska, savinjska, podravska, zasavska, posavska, pomurska SlovenijaVINILNE TALNE OBLOGE
Že desetletja so vinilne talne obloge najbolj prodajane talne obloge, ne le v Sloveniji, ampak tudi v svetu. Mogoče so včasih imele slabšalen pomen, češ »plastika«. Nove proizvodnje pa so se močno izboljšale. Naš dobavitelj Tarkett proizvaja proizvode, ki ne vsebujejo ftalatov, kar je velik doprinos k varovanju okolja. Tudi sicer so proizvajalci vedno bolj ozaveščeni, da izdelujejo proizvode, ki jih je možno reciklirati. Vinilne talne obloge se dobijo v različnih oblikah, dimenzijah, debelinah in so namenjene različnim prostorom za normalno in intenzivno uporabo. Hoja po njih je tiha in prijetna.

Že nekaj let pridobivajo na pomenu luksuzne vinilne dekorativne plošče, s tujko »Luxury vinyl tiles – design flooring«. Gre za heterogeno vinilno talno oblogo, ki je sestavljena iz več plasti. Proizvodnja in prodaja vsako leto strmo narašča. Začetek izdelave je bil pred 17 leti na Daljnem vzhodu: Kitajska, Japonska. Pred 14 leti pa je stekla prva proizvodnja v Angliji. Danes velik del te proizvodnje poteka na vzhodu: Kitajski , Koreji… Se pa zadnja leta proizvodnja zopet vrača v Evropo.

Tudi Kemoplast ima v svojem programu izdelke iz daljnega vzhoda in izdelke iz Evrope.

Po ocenah so dekorativna tla TLA PRIHODNOSTI, kar se jasno kaže v razvoju teh talnih oblog. Povpraševanje je vedno večje zaradi veliko razlogov.
Imitacije, ki jih zaznajo oči so nekaj novega, nekaj zaupanja vrednega tako v domu kot tudi v prostorih zunaj doma: trgovinah, bolnicah, vrtcih, domovih ostarelih…

Debelina LVT plošč se giblje od 2,5 mm do 6 ali celo 10 mm. Največkrat se na trgu prodajajo debeline 2,5 in 3 mm z zgornjim slojem 0,3 do 0,7 mm. Te plošče se polaga z lepljenjem ali s posebno podlogo, ki ne drsi. Vedno bolj pa se uveljavlja click sistem, kot pri laminatu, kjer so debeline od 4 do 6 mm z gornjim obrabnim slojem 0,50 (0,55) do 0,70 mm. Zaradi nizke višine vgradnje so te talne obloge še posebej primerne za obnavljanje in polaganje na talno gretje. Tudi dimenzijsko lahko izbirate med pravokotnimi, kvadratnimi oblikami ozkih ali širokih formatov.

LVT – dekorativne plošče se lahko brez težav položijo v kopalnice ali kuhinje, saj ne bo težav z obrabo ali z vlago. Pomembno je, da so tla pred vgradnjo suha in ravna.


TALNE OBLOGE

TALNE OBLOGE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
TALNE OBLOGE | KEMOPLAST d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - TALNE OBLOGE | KEMOPLAST d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam