TALNE OBELEŽBE | PONUDBA tipi-top.si


TALNE OZNAČBE

Talne označbe zarisujemo na asfaltne podlage, betone, epoksidne premaze,… z namenom izpolnjevanja zahtev prometne ureditve, označevanjem delovnih poti in nakladalnih mest, požarne varnosti in racionalne uporabe površin.

Označbe na parkiriščih

Označbe na parkiriščih so podvržene v prvi vrsti racionalni uporabi parkirne površine.
TALNE OBELEŽBE - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
TALNE OBELEŽBETALNE-OBELEŽBE-2021-08-11-12-16-47.jpg

TALNE OBELEŽBE

- Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaTALNE OZNAČBE

Talne označbe zarisujemo na asfaltne podlage, betone, epoksidne premaze,… z namenom izpolnjevanja zahtev prometne ureditve, označevanjem delovnih poti in nakladalnih mest, požarne varnosti in racionalne uporabe površin.

Označbe na parkiriščih

Označbe na parkiriščih so podvržene v prvi vrsti racionalni uporabi parkirne površine. Ločilne črte med parkirnimi prostori jasno označujejo mejo parkiranja. Prav tako jasno označujejo, kje se lahko parkira in kje ne.
Na večjih parkiriščih zarisujemo tudi vozne površine, smerne puščice, interna križišča, stop črte in prehode za pešce.

Označbe v parkirnih hišah in podzemnih garažah

V parkirnih hišah in podzemnih garažah večjih trgovskih hiš se dodatno pojavljajo označbe, ki so namenjene lažji orientaciji, kot so označitve etaž, segmentov oz. predelov z črkovnimi ali številčnimi znaki. V določenih primerih se etaže oz. predeli označijo tudi v barvah npr. (barvanje sten, podpornih stebrov).

Označbe v industrijskih objektih in skladiščih

S talnimi obeležbami v industriji lahko jasno razdelimo površino med različne uporabnike, hkrati pa zadovoljimo minimume iz vidika varstva pri delu, požarne varnosti in racionalne uporabe proizvodnih površin.

Označbe športnih površin - igrišč
Črte na športnih površinah so ključnega pomena za igro, saj brez njih se igra težko izvaja, zato predstavljajo nujen element športnega igrišča.

Barvanje kolesarskih in sprehajanih poti
Barvanje kolesarskih stez v rdeče, debeloslojne prevleke, zarisovanje razmejitvenih črt na pločnikih, barvanje simbolov in smernih puščic

Označbe na javnih prometnih površinah
osne in robne črte na cestah in stezah od 5-90 cm širine, prehodi za pešce, smerne puščice, zaporne ploskve, otoki razširitve in zožitve voznih pasov, stop črte, trikotniki in črte za odvzem prednosti, označbe hitrostnih ovir z žagasto črto, kvadrati in trikotniki v rumeni barvi, označbe - napisi, označbe bele in modre cone, zarisovanje večbarvnih označb.

Odstranjevanje motečih označb
V določenih primerih se lahko pojavijo tudi označbe, ki zaradi spremembe prometnih režimov postanejo moteče in neuporabne. Trajna rešitev je fizična odstranitev. Če označbo prebarvamo z bitumnom ali črno barvo jo samo »konzerviramo«. Čez čas, ko se prekrivni sloj barve obrabi se spet pojavi.

Ostale označbe
Na vaše parkirno mesto vam lahko izrišemo tudi logotip podjetja. Prav tako lahko označimo nevarne ovire na vaših površinah, kot so stebrički, korita za rože, polkrogle in betonske ograje.


TALNE OBELEŽBE

TALNE OBELEŽBE

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
TALNE OBELEŽBE | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - TALNE OBELEŽBE | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386