Suhomontažni sistemi | Irner, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Suhomontažni sistemi
Marsikdo se več ne odloča za klasično gradnjo, ampak so vse bolj popularni suhomontažni sistemi, ki imajo zares veliko prednosti. Suhomontažni sistemi ponujajo inteligentne rešitve visoke kakovosti, hkrati pa zadovoljujejo tudi visoke ekološke zahteve.
Suhomontažni sistemi - tipi-top.si


Suhomontažni sistemiSuhomontažni-sistemi-2021-12-14-11-16-08.jpg

Suhomontažni sistemi

Irner, d.o.o. - Delujemo na področju: goriška, podravska, gorenjska, osrednjeslovenska, savinjska, primorsko-notranjska, zasavska, koroška, posavska, pomurska, jugovzhodna, obalno-kraška SlovenijaSuhomontažni sistemi
Marsikdo se več ne odloča za klasično gradnjo, ampak so vse bolj popularni suhomontažni sistemi, ki imajo zares veliko prednosti. Suhomontažni sistemi ponujajo inteligentne rešitve visoke kakovosti, hkrati pa zadovoljujejo tudi visoke ekološke zahteve. Gradnja s suhomontažnimi sistemi z mavčnimi ploščami je skoraj povsem nadomestila gradnjo opečnih sten. Suhomontažni sistemi za stranko pomenijo ugodno ceno in vseeno kvalitetno izdelan prostor, fleksibilnost pri načrtovanju, gre za hitro gradnjo, maksimalno izkoriščenost prostora, zvočno in toplotno zaščito, hkrati pa tudi požarno zaščito brez gradbene vlage.

Suhomontažni sistemi obsegajo več vrst konstrukcije, to so naprimer stenske obloge, suhi ometi, stropne obloge, predelne stene, spuščeni stropi in nenazadnje tla. Hkrati gre pri suhomontažnih sistemih za dobro požarno, zvočno, toplotno zaščito ter urejeno akustiko prostorov. Obdelajo se tudi podstrešja ali vratni podboji, drsna vrata in še kaj.

Suhomontažni sistemi dosežejo estetske in uporabne ravne površine, naj gre za stare ali nove objekte. Pri suhomontažni gradnji se glede na želje stranke uporabijo različne obdelave, naj bo to klasična (alu profile, stiropor, steklena ali kamena volna), ali ekološka bio obdelava (lesena konstrukcija, uporaba ekoloških izolacij, ovčja volna). V votli del stene lahko položimo vse vodovodne in električne instalacije. Suhomontažni sistemi so namenjeni različnim virom uporabe, saj potrebujete navadno zaščito, požarno zaščito, zaščito proti vlagi, akustično zaščito pa seveda tudi zaščito pred rtg sevanjem. Kar se tiče toplotne zaščite, ima gradbeni material na osnovi mavca odlične toplotno zaščitne lastnosti, še posebej to deluje pri pregradnih stenah. Površina stene se prilagaja temperaturi v prostoru, zato so le ti na otip topli. Z izboljšanjem toplotne izolacije takoj opazimo prihranke pri stroških za ogrevanje. Mavec je negorljiv, zato s tem odlično dosegamo standarde požarne zaščite. Čeprav si predstavljamo, da so za dobro zvočno izolacijo potrebne res debele masivne stene, pa mavčne pregradne stene v resnici nudijo zvočno zaščito. Dobra rešitev so tudi akustični stropi, saj poznamo akustično učinkovite luknjane plošče ali plošče z režami. Obešene stropne obloge se uporabi, ko je treba znižati velike prostorske višine ali pa zakriti izstopajoče nosilne konstrukcije (to velja tudi, če želimo samo izravnati neravne zidane stene ali zakriti razpokane stene).

Ne glede na to, ali se odločite za novogradnjo ali sanacijo starega stanovanja, obnovo vlažnega prostora, boste z našim načinom gradnje s suhomontažnimi sistemi ustvarili čist, udoben in zdrav bivalni prostor. Hkrati pa ob koncu izdelave za njimi ni nepotrebne umazanije.


Suhomontažni sistemi

Suhomontažni sistemi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Suhomontažni sistemi | Irner, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Suhomontažni sistemi | Irner, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.