Suhomontažni gradbeni sistemi | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Proč z umazanijo! Odločite se za prenovo doma brez razbijanja in nepotrebnega čiščenja.

S prenovo doma mnogi ljudje pogosto odlašajo, saj se bojijo umazanije in vseh neprijetnosti, ki nastanejo pri „štemanju“ ter invazivnih posegih v prostor.
Suhomontažni gradbeni sistemi - tipi-top.si


Suhomontažni gradbeni sistemiSuhomontažni-gradbeni-sistemi-2021-08-14-12-21-43.jpg

Suhomontažni gradbeni sistemi

MP Pirc d.o.o. - Delujemo na področju: zasavska, osrednjeslovenska, savinjska SlovenijaProč z umazanijo! Odločite se za prenovo doma brez razbijanja in nepotrebnega čiščenja.

S prenovo doma mnogi ljudje pogosto odlašajo, saj se bojijo umazanije in vseh neprijetnosti, ki nastanejo pri „štemanju“ ter invazivnih posegih v prostor. Idealna rešitev so suhomontažni gradbeni sistemi, kjer delo poteka hitro in brez nepotrebne umazanije.

Suhomontažni gradbeni sistemi imajo odlične gradbene lastnosti in so prava izbira tudi v primerih, ko se pri postavitvi sten pojavljajo statični problemi. Zaradi majhne teže in debeline sten je predelava obstoječih prostorov zelo enostavna, poleg tega pa je delo opravljeno hitro in brez umazanije.

Brez čakanja in sušenja

Suhomontažni gradbeni sistemi so primerni tudi za sanitarne prostore in kopalnice, ena izmed njihovih pomembnih prednosti pa je, da z gradnjo prihranite mnogo časa. Pri uporabi namreč ni potrebno čakati, da se materiali posušijo, temveč z gradnjo nadaljujete takoj. Tako delo poteka hitro in vaš dom lahko popolnoma prenovite v najkrajšem možnem času.

Naša ekipa ima bogate izkušnje s suhomontažnimi sistemi in kos smo tudi zapletenim montažam. Delo izvedemo hitro in zelo natančno, po zaključenem projektu pa odpeljemo vse odvečne materiale in poskrbimo za čistočo vašega doma.

V okviru suhomontažnih gradbenih sistemov so vam na voljo naslednje storitve:

predelne stene,
suhomontažna vgradnja notranjih vrat,
stropovi,
vgradnja instalacij,
izdelava mansardnih prostorov,
toplotna zaščita,
zvočna zaščita.


Suhomontažni gradbeni sistemi

Suhomontažni gradbeni sistemi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Suhomontažni gradbeni sistemi | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Suhomontažni gradbeni sistemi | MP Pirc d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.