Suhomontažne gradnje knauf | PONUDBA tipi-top.si

Suhomontažne gradnje postajajo vse bolj priljubljen način gradnje, zlasti pri adaptacijah. Suhomontažne gradnje pa zahtevajo izjemno natančnost in inovativnost pri delu.

ponudbe
Suhomontažne gradnje knauf - tipi-top.si


Suhomontažne gradnje knaufSuhomontažne-gradnje-knauf-2021-04-14-12-46-13.jpg

Suhomontažne gradnje knauf

- Delujemo na področju: podravska, pomurska SlovenijaSuhomontažne gradnje postajajo vse bolj priljubljen način gradnje, zlasti pri adaptacijah. Suhomontažne gradnje pa zahtevajo izjemno natančnost in inovativnost pri delu. Vse to imate pri nas. Naše suhomontažne gradnje, poleg kvalitete, krasijo še več kot 15 letne izkušnje, izjemno hitra odzivnost in spoštovanje dogovorjenih rokov. Glede na naše nakopičeno znanje in izkušnje, velikokrat pri storitvah suhomontažne gradnje strankam tudi svetujemo, tako z izborom mavčno kartonskih plošč (navadne ali vodoodporne ali ognjevarne, z ali brez kovinske konstrukcije…), ...
Za potrebe običajne suhomontažne gradnje uporabljamo plošče Knauf. Za rešitve v prostorih, ki so bolj izpostavljeni vlagi, kot so kopalnice, sanitarije, welness centri, terase, balkoni pa uporabljamo plošče Wedi.Izolacijo izbiramo glede na specifiko posameznih rešitev in potreb. Med drugim uporabljamo tudi večplastno izolacijo Actis.Suhomontažne gradnje največkrat obsegajo:

- suha gradnja (montaže mavčno kartonskih plošč
– za kopalnice vodoodporne, montaža nosilne pocinkane konstrukcije za mavčno kartonske plošče),
- vgradnje izolacij vseh vrst (mineralna volna, celulozna izolacija…),
- montaže parnih izolacij, - bandažiranja in kitanja suhomontažne stene.

Suhomontažne gradnje pomurska regija, Lendava, Ljutomer, Murska Sobota, Radenci, Črenševci, Beltinci, Moravske Toplice, Banovci ...

Suhomontažne gradnje po dogovoru pa tudi v drugih regijah in krajih.


Suhomontažne gradnje knauf

Suhomontažne gradnje knauf

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Suhomontažne gradnje knauf | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Suhomontažne gradnje knauf | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam