Suho montažna dela | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si

Spuščeni stropi Armstrong, AMF so namenjeni za pisarne, trgovske centre, šole, bolnišnice, salone, delavnice, skladišča, športne dvorane itd..

ponudbe
Suho montažna dela - tipi-top.si


Suho montažna delaSuho-montažna-dela-2021-10-11-03-43-13.jpg

Suho montažna dela

MATJAŽ PUSTAVRH S.P. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaSpuščeni stropi Armstrong, AMF so namenjeni za pisarne, trgovske centre, šole, bolnišnice, salone, delavnice, skladišča, športne dvorane itd... Če Vam ustreza pa jih lahko uporabite tudi v bivalnih prostorih saj lahko kot polnilo konstrukcije uporabite tudi les, steklo ali plastiko.

TALNI SUHOMONTAŽNI SISTEMI
Suhomontažne sisteme suhega estriha polagamo - kot pove že samo ime - po suhem postopku. To pomeni, da v stavbo ne prinašamo vode, s tem pa tudi ne povečujemo teže. Zaradi tega je v večini primerov odveč tudi reševanje statičnih problemov. Ta prednost je pomembna zlasti pri sanacijah, modernizacijah in preureditvah, kjer je včasih pomemben vsak gram. Ker plošče polagamo po suhem postopku, so takoj tudi pohodne.

Slikanje sten in stropov
Pri slikanju sten in stropov z različnimi materiali, kot so: disperzijske in poldisperzijske barve pa smo predvsem pozorni na vrsto in stanje podlage ter potrebne faze za njeno pripravo. V tej fazi Vam izvedemo bandažiranje delovnih stikov z ustrezno fugirno maso (v primerih suhomontažnih sten), kitanje ter brušenje različnih podlag in ostala dela.


Suho montažna dela

Suho montažna dela

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Suho montažna dela | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Suho montažna dela | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam