Strojni ometi | PONUDBA tipi-top.si


Ustvarjamo ravnino. Brez kompromisov.
Strojni ometi - tipi-top.si


Strojni ometiStrojni-ometi-2021-03-22-09-09-38.jpg

Strojni ometi

- Delujemo na področju: pomurska, savinjska, goriška, gorenjska, posavska, primorsko-notranjska, zasavska, koroška, obalno-kraška, podravska, jugovzhodna, osrednjeslovenska SlovenijaUstvarjamo ravnino. Brez kompromisov.

Ometi so še vedno tisti del stavbe, kjer poleg prave izbire materialov šteje predvsem izvedba in izvedba je tista, za katero stojimo.

Izdelava strojnih ometov je faza, ki pri gradnji hiše naredi prvi vidnejši korak naprej in skrije opečne stene, ki smo jih pred tem nekaj časa naveličano gledali.
V taki obliki, kot se na začetku ometi izdelajo, jih bomo dan za dnem gledali še nekaj desetletij, zato je pomembno, da so izdelani kakovostno.
Iz dneva v dan se trudimo, da postane naše podjetje sinonim za kakovost, na katero smo vsi zaposleni ponosni. Skozi dolgoletno tradicijo podjetja smo se skozi vsa ta leta ogromno naučili in zaradi nenehne želje po izboljšavah in inovacijah neprestano napredovali. Z vrhunsko kakovostjo smo do sedaj prepričali že veliko število naših zadovoljnih strank.


Material
Za izdelavo strojnih ometov uporabljamo priznani material Quarzolith in Rofix, ki izhajata iz Avstrije kjer vlada največja konkurenca na področju strojnih ometov v Evropi.
QUARZOLITH je nedavno postal prodajna številka ena. Zato ga Priporočamo tudi mi.Kakovost ometov
Dobri ometi so izdelani iz kvalitetnih materialov, so lepi na pogled in dosegajo kar najboljšo ravnino. Za zagotavljanje takih rezultatov je potrebno predvsem veliko natančnosti, volje, znanja in izkušenj.

Vsaki naši stranki ponudimo ogled tistega objekta, ki ga trenutno strojno obdelujemo, da se lahko na lastne oči prepriča in vidi izgled naše izdelave strojnega ometa.
saj smo prepričani, da se samo na ta način lahko potencialne stranke natančno prepričajo kakšen je dober strojni omet.


Prednosti strojnih ometov
Narejen zelo kvalitetno
Primeren za vlažne prostore
Primeren za kleti in kopalnice
Z njim dosežemo ravnino
Brez dodatnega kitanja sten
Trdnost ometa
Gladke stene

Izvajamo
Enoslojni cementno mavčni strojni ometi za zaglajeno oziroma zaribano površino (Primeren za bivalne prostore, vlažne prostore in mehansko obremenjene površine)
Enoslojni apneno mavčni strojni ometi za zaglajeno oziroma zaribano površino (Primeren za suhe notranje prostore)
Dvoslojni apneno cementni strojni ometi za zaribano površino (Izgled in kvaliteta kot klasični ročni omet, primeren za notranje in zunanje površine)


Strojni ometi

Strojni ometi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Strojni ometi | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Strojni ometi | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.