Strojni ali ročni ometi | Fomes gradbeništvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Strojni ometi nudijo prvi vpogled v končen videz prostora, brez električnih napeljav, fug, drugih lukenj ali napak pri gradnji. To je tista prva faza v gradnji hiše, ki vam bo dala občutek, da je zdaj pa res samo še malo časa do takrat, ko se boste vanjo vselili, saj bodo strojni ometi prekrili opečnate stene in bodo pripravili objekt na nadaljnjo obdelavo.
Strojni ali ročni ometi - tipi-top.si


Strojni ali ročni ometiStrojni-ali-ročni-ometi-2021-08-13-11-50-35.jpg

Strojni ali ročni ometi

Fomes gradbeništvo d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, posavska SlovenijaStrojni ometi nudijo prvi vpogled v končen videz prostora, brez električnih napeljav, fug, drugih lukenj ali napak pri gradnji. To je tista prva faza v gradnji hiše, ki vam bo dala občutek, da je zdaj pa res samo še malo časa do takrat, ko se boste vanjo vselili, saj bodo strojni ometi prekrili opečnate stene in bodo pripravili objekt na nadaljnjo obdelavo. Omet je odločilna osnova za vso nadaljnjo delo po stenah in stropih, zato mora biti izveden brezhibno in natančno, saj si ne želite vsak dan gledati sten, ki so slabo zaključene, poleg tega pa bodo slabi strojni ometi povzročali sive lase vsem tistim, ki vam bodo pomagali pri beljenju sten.

Velika prednost strojnih ometov (v nasprotju do ročnih) je v tem, da bodo po celotnem objektu naneseni enakomerno in vedno v enakem razmerju, končni rezultat pa bo zato veliko bolj gladka in fina stena. Strojni ometi se uporabljajo tako pri novogradnjah kot v starejših objektih, ko je potrebna sanacija.

Obstajajo različni strojni ometi glede na tip prostora, ki ga sanirate ali adaptirate: apneno cementni strojni ometi, apneno mavčni strojni ometi in toplotnoizolacijski strojni ometi. Če niste preveč domači v teh vodah, je najbolje, da si pustite svetovati, saj vam bomo lahko na podlagi dolgoletnih izkušenj lahko natančno povedali, kateri strojni omet bi bil najboljša izbira za vas.

Veliko izmed vas tudi koleba med ročnimi in strojnimi ometi. Kot smo že omenili na začetku, so strojni ometi veliko bolj natančno in enakomerno naneseni kot ročni, poleg tega pa so tudi hitreje zaključeni od ročnih. Tej so običajno tudi debelejši, a verjetno vas bo najbolj prepričalo dejstvo, da so ročni ometi običajno za 50 % dražji kot strojni! Je pa gotovo to, da so lahko tudi strojni ometi slabo in nenatančno izvedeni, če se tega loti »mojster«, ki nima ustreznih izkušenj. Pri nas se vam to gotovo ne bo zgodilo, saj imamo veliko izkušenj s strojnimi ometi.


Strojni ali ročni ometi

Strojni ali ročni ometi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Strojni ali ročni ometi | Fomes gradbeništvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Strojni ali ročni ometi | Fomes gradbeništvo d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386