Strehe | Metalko bučar, krovstvo, kleparstvo, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Strehe Metalko Bučar
Vsekakor je streha zelo pomemben element stavbe iz najrazličnejših vidikov gradbene fizike. Poleg svoje osnovne funkcije mora nuditi zadostno toplotno stabilnost, zrakotesnost, dopuščati mora odvajanje pare oz.
Strehe - tipi-top.si


StreheStrehe-2021-12-14-10-42-36.jpg

Strehe

Metalko bučar, krovstvo, kleparstvo, d.o.o. - Delujemo na področju: zasavska, koroška, goriška, primorsko-notranjska, pomurska, posavska, osrednjeslovenska, gorenjska, savinjska, obalno-kraška, jugovzhodna, podravska SlovenijaStrehe Metalko Bučar
Vsekakor je streha zelo pomemben element stavbe iz najrazličnejših vidikov gradbene fizike. Poleg svoje osnovne funkcije mora nuditi zadostno toplotno stabilnost, zrakotesnost, dopuščati mora odvajanje pare oz. sušenje toplotne izolacije. Vse to Vam nudi naše podjetje pri montaži strehe METALKO, ki lahko vključuje tudi izdelavo LESENE KONSTRUKCIJE, PREZRAČEVALNEGA KANALA, TOPLOTNE IZOLACIJE, FRČAD, STREŠNIH OKEN, KOLEKTORJEV, FOTOVOLTAIČNIH SOLARNIH PLOŠČ, SANITARNIH ZRAČNIKOV, DIMNIKOV, SNEGOLOVOV, STRELOVODNE INSTALACIJE IN KOMPLETNE OŽLEBITVE.

Kritina Metalko LUX
Metalko LUX je izdelana iz visokokakovostnega barvnega aluminija, ki mu je za trdoto dodan še mangan in magnezij, zato ima izredno dolgo življenjsko dobo. Aluminij je namreč material, ki ne rjavi, odporen je proti staranju in koroziji. Visoka kakovost žgane barve, ki se nanaša po sistemu “coil-coating” še dodatno podaljša življenjsko dobo brez stroškov vzdrževanja, zato je odločitev za streho Metalko pametna in varčna tudi iz ekonomskega vidika.

Zaradi izredne odpornosti aluminija je kritina Metalko LUX pri mehanskih obremenitvah in v izjemnih vremenskih razmerah (močan veter, dež, sneg, toča, led) praktično neuničljiva. Metalko LUX daje lep videz klasičnega strešnika, ki je dodatno oplemeniten s pestrim izborom različnih barv. Vsi pripadajoči strešni elementi: žlebovi, cevi, obrobe, žlote, dimne obrobe in snegolovi so prav tako iz visokokakovostnega aluminija v barvi kritine, kar daje strehi celovit, eleganten videz.Je lahka, primerna je za vse vrste sanacij starih, šibkejših ostrešij in za vse vrste novogradenj, saj se zaradi dobrih mehanskih lastnosti prilagaja vsakemu arhitekturnemu slogu.


Strehe

Strehe

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Strehe | Metalko bučar, krovstvo, kleparstvo, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Strehe | Metalko bučar, krovstvo, kleparstvo, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386