Strehe | Hosekra, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

NAJPRIMERNJEŠA ZAŠČITA OSTREŠJA
Pri načrtovanju strehe je pomemben dober načrt, izbira ustrezne kritine, pravilna vgradnja strešne izolacije, pravilna izvedba in nenazadnje primerno vzdrževanje.

Pri izbiri strešne kritine je treba upoštevati predvsem dejavnike, kot so arhitektura objekta, podnebne razmere in ekonomičnost.

ponudbe
Strehe - tipi-top.si


StreheStrehe-2021-12-14-10-34-07.jpg

Strehe

Hosekra, d.o.o. - Delujemo na področju: koroška, osrednjeslovenska, podravska, goriška, zasavska, jugovzhodna, posavska, savinjska, primorsko-notranjska, pomurska, obalno-kraška, gorenjska SlovenijaNAJPRIMERNJEŠA ZAŠČITA OSTREŠJA
Pri načrtovanju strehe je pomemben dober načrt, izbira ustrezne kritine, pravilna vgradnja strešne izolacije, pravilna izvedba in nenazadnje primerno vzdrževanje.

Pri izbiri strešne kritine je treba upoštevati predvsem dejavnike, kot so arhitektura objekta, podnebne razmere in ekonomičnost.

Lahka kovinska kritina, primerna za pokrivanje minimalnih naklonov (od 3° dalje). Kritina primerna za vse vrste objektov: hiše, gospodarska poslopja, hale, lope…. Enostavna in hitra montaža, brez poseganja v leseni del ostrešja.

Glavna lastnost kritine je možnost vzdolžnega in prečnega pritrjevanja alu nosilcev na strešino, kakor tudi na južno ali celo severno stran, kritina omogoča 100% neprepustnost saj lahko alu nosilci potekajo vzdolž celotnega preklopa. Strešna kritina se izdeluje v Slovenski Bistrici.

Nudimo vam hiter rok dobave v 14 barvnih odtenkih!

ZAKAJ IZBRATI STREŠNO KRITINO HOSEKRA
Kot proizvajalec kovinskih strešnih kritin smo na trgu prisotni že več kot dvajset let. V vseh teh letih smo osvojili ne le proces proizvodnje strešne kritine, ampak tudi postopke svetovanja, izmer, dostave, montaže in demontaže starih kritin. V naši ponudbi lahko najdete vrsto različnih kovinskih kritin ter dodatke za streho.

Postali smo resnično, kot se radi pohvalimo, specialisti za strehe.


Strehe

Strehe

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Strehe | Hosekra, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Strehe | Hosekra, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam