Strešna kritina | ARTING d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Sekundarna kritina je nujno potrebna za dolgotrajnost in pravilno delovanje strehe. Pri izvedbi največ uporabljamo ustrezne paroprepustne folije ali pa leseno vlaknene izolacijske plošče.

ponudbe
Strešna kritina - tipi-top.si


Strešna kritinaStrešna-kritina-2021-03-21-03-37-22.jpg

Strešna kritina

ARTING d.o.o. - Delujemo na področju: gorenjska, jugovzhodna, savinjska, goriška, obalno-kraška, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, posavska, podravska, pomurska, koroška, zasavska SlovenijaSekundarna kritina je nujno potrebna za dolgotrajnost in pravilno delovanje strehe. Pri izvedbi največ uporabljamo ustrezne paroprepustne folije ali pa leseno vlaknene izolacijske plošče.

Paroprepustnih folij za sekundarne kritine je ogromno vrst in kvalitetnih razredov. Najbolj pogosto se uporabljajo cenejše folije z gramaturo med 120 in 180 g/m2, te pa navadno zahtevajo, da se jih vgradi na neko nosilno podlago, za kar se največkrat uporabijo kar navadne kosmate deske. Življenjska doba tovrstnih cenenih folij je bistveno krajša od življenjske dobe kritne. Dodatna težava pa je tudi da se varčuje pri montaži ko izvajalci ne prelepijo preklopov folije, zato prihaja do prepiha v toplotni izolaciji, kar bistveno zmanjšuje njeno učinkovitost.

Še slabše je, če se folija montira brez desk direktno preko špirovcev. V tem primeru tvegamo, da se folija s časom raztegne, povesi ter ne opravlja več svoje funkcije ne kot sekundarna kritina niti kot vetrna zapora. Zato v naši primerjavi primerjamo folijo skupaj z desko proti leseno vlakneni plošči, ki pa je celovita rešitev za vse zgoraj naštete izzive: vodotesnost, vetrotesnost in izolativnost.


Strešna kritina

Strešna kritina

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Strešna kritina | ARTING d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Strešna kritina | ARTING d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam