Stopnice | Mizarstvo Jezeršek d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


Stopnice po vaši meri
Naša dobro poznana kvaliteta zahteva trdno osnovo. Vestno poskrbimo za vse potrebne korake, od svetovanja v fazi gradbenega projekta do polaganja zadnje lesene letve.
Stopnice - tipi-top.si


StopniceStopnice-2021-12-13-11-05-11.png

Stopnice

Mizarstvo Jezeršek d.o.o. - Delujemo na področju: koroška, jugovzhodna, gorenjska, goriška, podravska, pomurska, zasavska, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, obalno-kraška, posavska, savinjska SlovenijaStopnice po vaši meri
Naša dobro poznana kvaliteta zahteva trdno osnovo. Vestno poskrbimo za vse potrebne korake, od svetovanja v fazi gradbenega projekta do polaganja zadnje lesene letve.

Vsakega koraka se lotimo s srcem in strokovnostjo, ki jo prinašajo generacije izkušenj, pri tem pa zvesto sledimo vaši viziji in prostoru. Nemogočih izzivov tako praktično ni – so le brezmejne možnosti.

Ograje za piko na i
Ograja stopnišču doda bistveno zaključno noto.

Stilsko se mora ujemati s stopnicami in energijo prostora, kljub temu pa mora poskrbeti za varen korak.

Po naročilu izdelamo ograje za kakršnekoli stopnice: lesene ali obložene z drugimi materiali, kot so marmor, keramika, kovina ali vinil.

Samonosilne stopnice
Samonosilne stopnice ponujajo odličen izkoristek prostora, v dom pa vnesejo pridih sodobnosti. Izbirate lahko med različnimi tipi konstrukcij, medtem ko med materiali prevladujeta les in kovina.

Spiralne stopnice
Spiralne stopnice so posebna oblika samonosilnih stopnic, ki navadno uživajo pozornost v sredini prostora. Stopnice oziroma nastopne plošče so ovite okrog lesenega ali kovinskega nosilnega stebra, nosilnost pa lahko prevzame tudi ograja. To je odlična izbira za stanovanja, kjer je zahtevana prostorska učinkovitost, saj stopnišče skupno zavzema daleč najmanj tlorisne površine.


Stopnice

Stopnice

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Stopnice | Mizarstvo Jezeršek d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Stopnice | Mizarstvo Jezeršek d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386