Stopnice | Šiles d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Klasično leseno masivno stopnišče po meri
Mogočno stopnišče s polno konstrukcijo in lesenimi hojnicami ter čelnimi elementi je že od nekaj simbol razkošja in mogočnosti. Takšno stopnišče elegantno poveže sosednje stene in daje občutek celovitosti prostora.

ponudbe
Stopnice - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
StopniceStopnice-2021-12-13-11-00-57.jpg

Stopnice

Šiles d.o.o. - Delujemo na področju: jugovzhodna, zasavska, pomurska, savinjska, podravska, obalno-kraška, goriška, primorsko-notranjska, gorenjska, posavska, koroška, osrednjeslovenska SlovenijaKlasično leseno masivno stopnišče po meri
Mogočno stopnišče s polno konstrukcijo in lesenimi hojnicami ter čelnimi elementi je že od nekaj simbol razkošja in mogočnosti. Takšno stopnišče elegantno poveže sosednje stene in daje občutek celovitosti prostora.
Na konstrukcijo stopnišča položimo

lesene hojnice ali pa
lesene hojnice in čelne deske
v drevesni vrsti in načinu obdelave po naročilu.

Elemente lahko polakiramo, naoljimo, polužimo, pobarvamo, pokrtačimo. Vsi elementi so izdelani iz masivnega lesa, ki je predhodno pravilno osušen in klimatiziran.

Po želji kupca stopnišče obogatimo z zaključnimi letvicami in ograjo.


Stopnice

Stopnice

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Stopnice | Šiles d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Stopnice | Šiles d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam