Stenske tapete | PONUDBA tipi-top.si

Želite popestriti vaš dom? Potrebujete domiselne dizajnerske rešitve? Tapete so spet IN!
Polaganje tapet v zadnjem času postaja vedno bolj popularno in na trgu je na voljo velika izbira tapet vseh vzorcev in privlačnih barv. Če želite, da bodo vaše stene videti nekaj posebnega, se lahko odločite tudi za reliefne tapete, ki jih je mogoče kombinirati z barvo in na ta način vaše prostore elegantno preobrazite.

ponudbe
Stenske tapete - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
Stenske tapeteStenske-tapete-2021-04-16-11-53-16.jpg

Stenske tapete

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska, zasavska SlovenijaŽelite popestriti vaš dom? Potrebujete domiselne dizajnerske rešitve? Tapete so spet IN!
Polaganje tapet v zadnjem času postaja vedno bolj popularno in na trgu je na voljo velika izbira tapet vseh vzorcev in privlačnih barv. Če želite, da bodo vaše stene videti nekaj posebnega, se lahko odločite tudi za reliefne tapete, ki jih je mogoče kombinirati z barvo in na ta način vaše prostore elegantno preobrazite.

Tudi materiali so se bistveni izboljšali, zato je nanašanje na stene mnogo lažje, tapete pa so vzdržljive in vam služijo dolgo časa. V kolikor se tapet iz novodobnih materialov sčasoma naveličate, je tudi odstranjevanje postalo mnogo enostavnejše, saj se odstranijo v enem kosu in mnogo hitreje, kot je bilo običajno včasih.

Prava izbira tapet s pomočjo strokovnjakov
Pri izbiri vrste tapet vam bomo odločitev maksimalno olajšali, saj vam lahko svetujemo glede izbire najboljših materialov, prav tako pa vam bomo glede na vaše želje prinesli vzorce, da si boste lažje ustvarili vtis. Po ogledu vaših prostorov se namreč na polaganje tapet skrbno pripravimo ter že predhodno poskrbimo, da delo poteka gladko in je končni rezultat brezhiben. To pomeni, da ustrezno pripravimo podlago, skrbno in natančno nalepimo nove tapete ter poskrbimo tudi za barvanje, če je to potrebno.

Odstranjevanje tapet
Odstranjevanje tapet je pogosto nočna mora, zato je najbolje, da na pomoč pokličete strokovnjake. Pri odstranjevanju se namreč lahko hitro zgodi, da z neustreznimi sredstvi poškodujete stene. Tapete bomo odstranili hitro in profesionalno, poleg tega pa bomo po končanem delu površine ustrezno očistili in pripravili podlago za novo polaganje oziroma za beljenje.

V sklopu naših storitev vam nudimo:
lepljenje oz. polaganje tapet,
odstranjevanje tapet,
popravila obstoječih tapet,
priprava stene za polaganje tapet.


Stenske tapete

Stenske tapete

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Stenske tapete | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Stenske tapete | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam