Steklarstvo | Steklarstvo Moste d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si


STEKLENA VRATA
Steklena vrata so odlična izbira, kadar želite ohraniti svetel prostor ali, kadar želite prostor optično povečati. Steklena vrata so še posebej elegantna izbira v kombinaciji s fasado z grobim kamnom ali izjemno luksuzna ideja v kombinaciji z lesom.
Steklarstvo - tipi-top.si


SteklarstvoSteklarstvo-2021-12-13-10-26-44.png

Steklarstvo

Steklarstvo Moste d.o.o. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska, posavska, koroška, goriška, pomurska, obalno-kraška, primorsko-notranjska, savinjska, jugovzhodna, zasavska, podravska, gorenjska SlovenijaSTEKLENA VRATA
Steklena vrata so odlična izbira, kadar želite ohraniti svetel prostor ali, kadar želite prostor optično povečati. Steklena vrata so še posebej elegantna izbira v kombinaciji s fasado z grobim kamnom ali izjemno luksuzna ideja v kombinaciji z lesom. Steklo za steklena vrata je kaljeno in zato tudi varnostno.

Zadnji trendi narekujejo steklena vrata z vzorcem, ki si ga lahko izberete sami. Lahko gre za barvni tisk, peskanje, graviranje,…


Elegantna in moderna ideja za dom.
Priprava stekel po dimenzijah.
Steklo je vrhunsko obdelano in kakovostno.

TUŠ KABINE
Za tuš kabine se uporablja kaljeno steklo, ki je zaradi termične obdelave bolj trdno in posledično varnostno. Razpolagamo z lastno kalilnico za steklo, kar pomeni, da lahko izdelamo raznovrstne dimenzije in oblike stekel za tuš kabine. Steklo je vedno kaljeno in hkrati tudi varnostno. Izberete pa lahko tudi opcijo obdelave s tehnologijo CristalGuard z nano nanosom, kar omogoča, da vodni kamen ne bo ostajal na steklu, temveč bo steklo ohranjalo lepo površino.


Steklarstvo

Steklarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Steklarstvo | Steklarstvo Moste d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Steklarstvo | Steklarstvo Moste d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386