Stavbno kleparstvo in krovstvo | PONUDBA tipi-top.si


Odlikuje nas bogata tradicija, saj smo se iz družinske obrti postopoma z znanjem razvili v sodobno podjetje, kateremu je cilj zadovoljstvo naših strank. Družinsko podjetje Stavbno kleparstvo in krovstvo Rudnik že več desetletij pokriva slovenska podjetja in domove.
Stavbno kleparstvo in krovstvo - tipi-top.si


Stavbno kleparstvo in krovstvoStavbno-kleparstvo-in-krovstvo-2021-04-18-11-34-38.jpg

Stavbno kleparstvo in krovstvo

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaOdlikuje nas bogata tradicija, saj smo se iz družinske obrti postopoma z znanjem razvili v sodobno podjetje, kateremu je cilj zadovoljstvo naših strank. Družinsko podjetje Stavbno kleparstvo in krovstvo Rudnik že več desetletij pokriva slovenska podjetja in domove. Naše storitve se odlikujejo po najrazličnejših tehnoloških zahtevnostih.

Vsaka stavba je edinstvena , specifična. Zahteva individualno rešitev in samo zanjo prilagojeno krovsko in kleparsko izvedbo. Za vsa dela na tem področju imamo potrebno tehnično opremo in zaščitna sredstva. Pridobili smo dovoljenje od Ministrstva za okolje, prostor in energijo (Agencija RS za okolje) za odstranjevanje azbestnih salonitnih plošč. Izdelujemo in montiramo vse vrste žlebov, cevi, obrob, zaključkov, opravljamo tesarska dela, vgrajujemo strešna okna in solarni sistem VELUX, montiramo strelovode, izdelujemo hidro ter termo izolacije.

Specializirani smo za:
kompletna krovska dela (polaganje strešnikov, P1010196-001a-226x300izdelava konstrukcije),
razna zaključna dela (žlebovi, obrobe, izolacije),
kleparska dela (obrobe in zaključki streh, obrobe dimnikov, montaža odtočnih cevi in ostala kleparska dela),
montaža strešnih oken,
izdelava raznih nadstreškov in frčad,
toplotne izolacije,
hidroizolacije,
izdelave ravnih streh (strešni sistemi Firestone building products: EPDM in TPO kritine),
montaža snegolovov,
montaža strelovodov,
toplotne izolacije,
ostala zunanja in notranja strešna dela.

Našim strankam nudimo:
ogled
svetovanje
priprava ponudbe
izvedba projekta
Vsaki stranki se maksimalno posvetimo, naše storitve pa nudimo na področju vseh regij v Sloveniji.

Uporabljamo vse kritine in pločevine na željo strank.


Stavbno kleparstvo in krovstvo

Stavbno kleparstvo in krovstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Stavbno kleparstvo in krovstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Stavbno kleparstvo in krovstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.