Stavbno kleparstvo | Stavbno kleparstvo JK d.o.o | PONUDBA tipi-top.si


Podjetje Prefa Aluminiumprodukte GmbH se je v zadnjih 60 letih uveljavilo z razvojem proizvodnjo in trženjem strešnih in fasadnih sistemov iz aluminija. Podjetje Prefa ima 330 zaposlenih v dveh proizvodnjah, eni v Marktlu v Avstriji, kjer je tudi sedež podjetja, in drugi v Wasungenu v Nemčiji.
Stavbno kleparstvo - tipi-top.si


Stavbno kleparstvoStavbno-kleparstvo-2021-12-01-10-51-07.jpg

Stavbno kleparstvo

Stavbno kleparstvo JK d.o.o - Delujemo na področju: obalno-kraška, gorenjska, osrednjeslovenska, podravska, posavska, koroška, zasavska, jugovzhodna, savinjska, goriška, pomurska, primorsko-notranjska SlovenijaPodjetje Prefa Aluminiumprodukte GmbH se je v zadnjih 60 letih uveljavilo z razvojem proizvodnjo in trženjem strešnih in fasadnih sistemov iz aluminija. Podjetje Prefa ima 330 zaposlenih v dveh proizvodnjah, eni v Marktlu v Avstriji, kjer je tudi sedež podjetja, in drugi v Wasungenu v Nemčiji. Proizvajajo preko 4000 različnih visokokakovostnih aluminijastih proizvodov. Delež recikliranega od porabljenega je 85 %. Na leto se proizvede preko 5.000.000 m² strešnih kritin in fasadnih oblog.

Od tod tudi slogan »streha močna kot bik«, zaradi edinstvenih skritih sider, ki ne preluknjajo strešne kritine in omogočajo temperaturno delovanje pločevini je odporna proti najhujšim neurjem.

Madeži rje se na strehi ne bodo pojavili ne danes, ne jutri in tudi ne čez 100 let. V dokaz so vam streha cerkve San Gioacchino v Rimu (iz leta 1897), kip Erosa na Londonskem Picadilly Circus in vrh 170 metrov visokega spomenika Washington Memorial, ki so bili vsi izdelani iz aluminija že pred več kot 100 leti in se do danes na njih ni pojavila korozija.


Stavbno kleparstvo

Stavbno kleparstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Stavbno kleparstvo | Stavbno kleparstvo JK d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Stavbno kleparstvo | Stavbno kleparstvo JK d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.