Spuščeni stropi | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si


Izdelava spuščenih stropov

Pogosto uporabljen sistem suhe montaže je spuščen strop. Stropi se običajno spustijo pod ploščo zato, da se kjer je strop neraven zravna in se v vmesni prostor skrije elektro, toplotne inštalacije in vgradnjo luči, ter kjer je potrebno mehansko prezračevanje zraka pri večjih stavbah.
Spuščeni stropi - tipi-top.si


Spuščeni stropiSpuščeni-stropi-2021-10-11-03-35-49.jpg

Spuščeni stropi

MATJAŽ PUSTAVRH S.P. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaIzdelava spuščenih stropov

Pogosto uporabljen sistem suhe montaže je spuščen strop. Stropi se običajno spustijo pod ploščo zato, da se kjer je strop neraven zravna in se v vmesni prostor skrije elektro, toplotne inštalacije in vgradnjo luči, ter kjer je potrebno mehansko prezračevanje zraka pri večjih stavbah. Sistem spuščenega stropa uporabimo tudi pri mansardnih stanovanjih, kjer hočemo skriti strešno konstrukcijo in želimo imeti raven strop.

Tako kot predelne stene so tudi spuščeni stropi sestavljeni iz dveh osnovnih elementov in sicer kovinske podkonstrukcije in polnila – plošč. Najbolj poznano polnilo so plošče Armstrong, ki jih poleg mavčno-kartonskih plošč ugrajujemo tudi sami. Če strop zapremo z mvačno-kartonskimi ploščami je ta lahko enoten in raven ali oblikovan s kaskadami, vedno pa je fiksno zaprt. S pomočjo mavčno-kartonskih plošč lahko spuščeni strop oblikujemo po vaših željah.

Mavčno-kartonske plošče se poleg tega, da se uporabljajo za gradnjo predelnih sten, uporabljajo tudi za izdelavo spuščenih stropov, ki se lahko naredi iz standardnih, nepremočljivih in ognjevarnih plošč.

Mavčno-kartonske plošče se poleg tega, da se uporabljajo za gradnjo predelnih sten, uporabljajo tudi za izdelavo spuščenih stropov, ki se lahko naredi iz standardnih, nepremočljivih in ognjevarnih plošč. Spuščeni stropi se običajno spustijo pod ploščo zato, da se v vmesni prostor skrije elektro inštalacije in vgraditev luči. S pomočjo mavčno-kartonskih plošč lahko spuščeni strop oblikujemo po vaših željah.

Kadar želimo ohraniti dostop do inštalacij, ki so skrite v stropu uporabimo modularne plošče, kot so Armstrong plošče. S konstrukcijo se ustvari raster, v katerega se plošče preprosto vloži brez dodatne montaže in se jih po potrebi lahko tudi sname ali zamenja z novo ploščo. Pri spuščenih stropih polnjenih z modularnimi ploščami se namesto plošč lahko vgradi luči, zvočnike enakih dimenzij.


Spuščeni stropi

Spuščeni stropi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Spuščeni stropi | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Spuščeni stropi | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.