Spuščeni stropi | PONUDBA tipi-top.si


Optimalna rešitev za različne vrste objektov
Spuščeni stropi so izdelani iz različnih materialov. Lamelni kovinski stropi so izdelani iz aluminijaste barvane ploščevine, možna je izbira širine lamel.
Spuščeni stropi - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Spuščeni stropiSpuščeni-stropi-2021-08-30-11-31-28.jpg

Spuščeni stropi

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaOptimalna rešitev za različne vrste objektov
Spuščeni stropi so izdelani iz različnih materialov. Lamelni kovinski stropi so izdelani iz aluminijaste barvane ploščevine, možna je izbira širine lamel. Kasetni kovinski stropi so izdelani iz pocinkane ploščevine, možna je izbira med polnili z gladko in perforirano površino, plošče so demontažne.
Pri kasetnem stropu iz mineralnih vlaken je na izbiro več načinov obdelav robov (vidna široka ali ozka konstrukcija, nevidna konstrukcija), ravne ali poglobljenje plošče, več vzorcev in tipske dimenzije plošč…

Pestre možnosti izvedbe
Spuščen strop je lahko izdelan tudi iz mavčnih plošč, ki so pritrjene na stropno kovinsko podkonstrukcijo. Vsi stropi se obešajo/montirajo na tipsko kovinsko konstrukcijo. Stropi so primerni za delavnice, hodnike, pisarne, avle, sejne sobe …


Spuščeni stropi

Spuščeni stropi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Spuščeni stropi | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Spuščeni stropi | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386