Splošna gradbena dela | PONUDBA tipi-top.si


Med splošna zidarska dela spada predvsem izgradnja nosilnih in predelnih zidov iz plinobetonskih modulov ali opečnih in modularnih zidakov ter betonskih zidakov, ki so med seboj povezani z lepilom oziroma v podaljšani cementni malti. Poleg spada še izdelava opažev in konstrukcijskih vezi ter škatel za prehode.
Splošna gradbena dela - tipi-top.si


dr-zobozdravnik.si/Čiščenje-zobnega-kamna.jpg Čiščenje-zobnega-kamna 34 46 zobar.jpg
Splošna gradbena delaSplošna-gradbena-dela-2021-08-08-10-44-07.jpg

Splošna gradbena dela

- Delujemo na področju: posavska, jugovzhodna SlovenijaMed splošna zidarska dela spada predvsem izgradnja nosilnih in predelnih zidov iz plinobetonskih modulov ali opečnih in modularnih zidakov ter betonskih zidakov, ki so med seboj povezani z lepilom oziroma v podaljšani cementni malti. Poleg spada še izdelava opažev in konstrukcijskih vezi ter škatel za prehode.

Omet
Omet je eden najbolj izpostavljenih delov našega stanovanja ali hiše, zato moramo z lepim zunanjim ometom poskrbeti za dober prvi vtis. Pred nanosom se moramo odločiti na kakšen način bomo nanesli malto, ročno ali strojno, in kakšno maltno mešanico bomo uporabili. Pri ometih je zelo pomembna tudi končna barva, saj ima na nas psihološki učinek in vpliva na naše počutje. Zato moramo tudi pri izbiri barve dobro premisliti. Klasični ometi so po priporočilih mojstra še vedno najboljša izbira. Natančna mojstrska roka in ostro oko dosežeta, da so ometi ravni, po večini nepotrebni kitanja oziroma ravnanja. Večje težave nastopijo pri strojnih ometih, v kolikor komponente niso zmešane v pravem razmerju. Strojni ometi vsebujejo tudi mavčno komponento, ki pripomore k hitremu sušenju a to ni vedno najbolje. Prisegamo na ročne omete. V kolikor pa se Vam v hišo mudi vseliti še isto leto, poskrbimo za dodatno osuševanje z električnimi izsuševalci.Kakšen mora biti omet ? Predvsem trden, trpežen in kompakten, odporen na udarce, da lahko preživi generacije.

Estrih
Estrih je talna površina iz cementne malte, bitumena ali gotovih plošč. Položen je na podložni beton in služi kot površina za hojo, ali pa kot podlaga za razne talne obloge. Lahko je položen neposredno na masivno betonsko podlago, ali pa na vmesno izolacijsko plast. Če je položen na izolacijsko plast se imenuje »plavajoči estrih«, saj nima nobenega stika z podlago ali stenami. Med njim in steno je položen dilatacijski stiroporni trak, ki mora biti debel vsaj 1 cm. S trakom onemogočimo prenos zvoka po objektu in estrihu pustimo prostor za raztezanje.Delimo jih glede na vrsto vezivnega materiala in na vrsto konstrukcije.Glede na konstrukcijo se delijo na:vezne (vežejo se neposredno na podložni beton); drseče (ločeni so od podlage z ločilnimi sloji); plavajoče (se prosto premikajo, saj so od podlage ločeni z izolacijsko plastjo); armirane (vanje so vložene varjene mreže iz gradbenega železa brez nosilne funkcije); naklonske (se polagajo z naklonom, z namenom, da bi odvajali vodo s teras ali balkonov). Pri večjih neravninah podlage izvedemo izravnavo tal z nasutjem suhega kremenčevega peska. Glede na vrsto vezivnega materiala pa ločimo:cementne (najpogostejše uporabljena vrsta); anhidritne in magnezitne.Polaganje estriha na prvipogled ni težavno delo. Roko na srce, v kolikor niste vešči, se Vam lahko zgodi, da boste imeli težave z neravnimi površinami, ki utegnejo biti nadležne pri nadaljni vgradnji podov.


Splošna gradbena dela

Splošna gradbena dela

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Splošna gradbena dela | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Splošna gradbena dela | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386