Solarni sistemi | PONUDBA tipi-top.si

Vrhunski solarni sistemi
V našem programu so preizkušeni in večkrat nagrajeni solarni sistemi podjetja Wagner&Co. Naše rešitve ponujamo končnim kupcem, inštalaterjem, in načrtovalcem solarnih sistemov.

ponudbe
Solarni sistemi - tipi-top.si


Solarni sistemiSolarni-sistemi-2021-12-13-09-44-24.jpg

Solarni sistemi

- Delujemo na področju: posavska, jugovzhodna, zasavska, goriška, primorsko-notranjska, obalno-kraška, osrednjeslovenska, savinjska, gorenjska, koroška, podravska, pomurska SlovenijaVrhunski solarni sistemi
V našem programu so preizkušeni in večkrat nagrajeni solarni sistemi podjetja Wagner&Co. Naše rešitve ponujamo končnim kupcem, inštalaterjem, in načrtovalcem solarnih sistemov.

V našem programu imamo standardne pakete, ki so preizkušene in uravnotežene tipske rešitve, ter komponente solarnih sistemov za sestavljanje sistemov po meri.

Solarne sisteme za ogrevanje in sončne elektrarne izvajamo kot rešitev na ključ od zasnove do izvedbe in pridobivanja dokumentacije.

Solarno ogrevanje in topla voda

Solarni paketi,
sončni kolektorji,
večji solarni sistemi in solarne strehe,
hranilniki toplote,
dodatna oprema za solarno ogrevanje.

Sončne elektrarne

Gradimo sončne elektrarne do 40 kWp. Nudimo celovito rešitev izgradnje sončne elektrarne – zasnovo, projekt, dobavo, montažo in pomoč pri pridobivanju deklaracije do podpisa pogodbe za odkup električne energije iz sončne elektrarne po zagotovljeni odkupni ceni.

Specializirani smo za projekte do 40kWp oziroma za projekte zasebnih investitorjev, ki želijo v Sloveniji sodelovati v donosnem subvencioniranem sektorju proizvodnje elektrike iz sonca. Kot standardno rešitev smo pripravili tri tipske elektrarne, ki pa se v praksi prilagajajo situaciji na objektu in potrebam naročnika. Investicija v sončno elektrarno je ekološka investicija, ki je odlična naložbena alternativa za varno investiranje vaših finančnih sredstev na dolgi rok.

Financiranje sončne elektrarne

V kolikor želite sončno elektrarno deloma ali v celoti financirati s pomočjo kredita, Vam bomo pomagali pri kandidiranju za sredstva, ki jih v ta namen nudi Ekosklad. Na ta način lahko sončno elektrarno zgradite z minimalnim lastnim vložkom, po izteku kredita pa s prihodki elektrarne ustvarite finančni donos.

Postopek izgradnje

Postopek izgradnje sončne elektrarne je sestavljen iz več korakov, najtežji del pa nedvomno predstavlja izpolnjevanje vseh potrebnih administrativnih zahtev, ki jih od Vas zahtevajo vpletene inštitucije. Ker imamo ustrezne izkušnje, lahko celoten postopek izgradnje prevzamemo mi.


Solarni sistemi

Solarni sistemi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Solarni sistemi | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Solarni sistemi | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam