Slikopleskarstvo | Slikopleskarstvo Slapšak Damjan s.p. | PONUDBA tipi-top.si

Slikopleskarstvo Slapšak že od leta 1967.
Z obrtjo je začel moj oče Damjan Slapšak, izučil se je za slikopleskarskega mojstra in si pridobil veliko izkušenj.

ponudbe
Slikopleskarstvo - tipi-top.si


SlikopleskarstvoSlikopleskarstvo-2021-03-27-08-08-57.jpg

Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo Slapšak Damjan s.p. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaSlikopleskarstvo Slapšak že od leta 1967.
Z obrtjo je začel moj oče Damjan Slapšak, izučil se je za slikopleskarskega mojstra in si pridobil veliko izkušenj. Postopoma je razvijal ter posodabljal svojo obrt. Nato sem se obrti pridružil tudi jaz Damjan mlajši in tako sva začela skupno pot, kot partnerja. Sedaj pa se z isto dejavnostjo ukvarja tudi moj sin Luka.


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Slikopleskarstvo | Slikopleskarstvo Slapšak Damjan s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Slikopleskarstvo | Slikopleskarstvo Slapšak Damjan s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam