Slikopleskarstvo | PGS d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

Slikopleskarstvo je že stara dejavnost, ki pa je v zadnjem času doživela velik razmah.

Slikopleskarstvo zahteva vedno večja znanja, izkušnje, spretnosti in umetniške žilice.

ponudbe
Slikopleskarstvo - tipi-top.si


SlikopleskarstvoSlikopleskarstvo-2021-08-08-10-25-45.jpg

Slikopleskarstvo

PGS d.o.o - Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaSlikopleskarstvo je že stara dejavnost, ki pa je v zadnjem času doživela velik razmah.

Slikopleskarstvo zahteva vedno večja znanja, izkušnje, spretnosti in umetniške žilice. Nudimo široko paleto storitev. Poskušamo se čimbolj približati strankam in tako z zadovoljstvom ustreči njihovim specifičnim željam in potrebam.

notranja slikopleskarska dela
zunanja slikopleskarska dela
pleskanje fasad
pleskanje oken in vrat
pleskanje napuščev


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Slikopleskarstvo | PGS d.o.o | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Slikopleskarstvo | PGS d.o.o | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam