Slikopleskarstvo | Aljoša Kren s.p. | PONUDBA tipi-top.si


Nudimo vse vrste kakovostnih slikopleskarskih storitev po ugodnih cenah. Če iščete
zanesljivega slikopleskarja ste prišli na pravo stran , naše delo je vedno opravljeno v rokih in v najkrajšem možnem času.
Slikopleskarstvo - tipi-top.si


SlikopleskarstvoSlikopleskarstvo-2021-09-18-11-52-37.jpg

Slikopleskarstvo

Aljoša Kren s.p. - Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaNudimo vse vrste kakovostnih slikopleskarskih storitev po ugodnih cenah. Če iščete
zanesljivega slikopleskarja ste prišli na pravo stran , naše delo je vedno opravljeno v rokih in v najkrajšem možnem času. Naš glavni cilj je zadovoljstvo strank zato se bomo pri slikopleskarstvu potrudili uresničiti vašo vsako željo. Slikopleskarska dela opravimo kvalitetno in hitro. Vemo, da je čistoča v vašem domu ali pisarni pomembna, in da je težko odstraniti sledove beljenja. Zato poskrbimo, da vaše stanovanje ali poslovni prostor za nami ostane lep in čist. Za naše delo so najpomembnejše izkušnje in teh nam nikakor ne primanjkuje, zato vam lahko pomagamo z nasveti in s kvalitetno izvedbo.


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Slikopleskarstvo | Aljoša Kren s.p. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Slikopleskarstvo | Aljoša Kren s.p. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.