Slikopleskarstvo | A.M.D. Gradnje, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

Z kakovostnimi slikopleskarskimi storitvami poskrbimo za prijetnejše bivalno okolje in toplino doma ali poslovnih prostorov. Veliko izkušenj pa imamo tudi z večjimi iz zahtevnejšimi projekti.

ponudbe
Slikopleskarstvo - tipi-top.si


SlikopleskarstvoSlikopleskarstvo-2021-08-08-10-34-47.jpg

Slikopleskarstvo

A.M.D. Gradnje, d.o.o. - Delujemo na področju: zasavska, savinjska, posavska, osrednjeslovenska SlovenijaZ kakovostnimi slikopleskarskimi storitvami poskrbimo za prijetnejše bivalno okolje in toplino doma ali poslovnih prostorov. Veliko izkušenj pa imamo tudi z večjimi iz zahtevnejšimi projekti.

Čim bolj se poskušamo približati strankam in njihovim željam in potrebam ter jim pomagamo s svetovanjem pri pravilni izbiri materialov.

Delamo samo z najbolj kakovostnimi preizkušenimi slikopleskarskimi materiali. Nenehno pa se trudimo, da ostanemo v koraku s trendi z izobraževanji in iskanjem boljših materialov.

Storitve
Beljenje sten in stropov
Barvno pleskanje
Kitanje in glajenje
Barvanje lesenih in kovinskih površin
Izdelava dekorativnih ometov
Montaža štukatur
Polaganje in odstranjevanje tapet
Če iščete zanesljivega slikopleskarja potem ste prišli na pravi naslov. Delo vedno opravimo kakovostno in v dogovorjenih rokih. Smo partner na katerega se lahko zanesete.

A.M.D. Gradnje, d.o.o.
Naše delo prilagodimo željam in potrebam naročnikov, ter tako zagotovimo hitro, kvalitetno in cenovno ugodno gradnjo.


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Slikopleskarstvo | A.M.D. Gradnje, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Slikopleskarstvo | A.M.D. Gradnje, d.o.o. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam