Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si

Že več kot 30 let vam nudimo kakovostna slikopleskarska in fasaderska dela, izdelavo in pleskanje vseh kovinskih delov, izdelavo dekorativnih tehnik, polaganje tapet, pleskanje talnih označb, parkirnih prostorov in vseh lesenih površin, opažev, ograj ..

ponudbe
Slikopleskarstvo - tipi-top.si


SlikopleskarstvoSlikopleskarstvo-2021-12-13-09-40-19.png

Slikopleskarstvo

- Delujemo na področju: koroška, gorenjska, obalno-kraška, zasavska, goriška, osrednjeslovenska, podravska, jugovzhodna, primorsko-notranjska, pomurska, posavska, savinjska SlovenijaŽe več kot 30 let vam nudimo kakovostna slikopleskarska in fasaderska dela, izdelavo in pleskanje vseh kovinskih delov, izdelavo dekorativnih tehnik, polaganje tapet, pleskanje talnih označb, parkirnih prostorov in vseh lesenih površin, opažev, ograj ... Pri delu uporabljamo izključno materiale priznanih blagovnih znamk.

Slikopleskarska dela predstavljajo dejavnost, ki pokriva vrsto različnih del, s katerimi si lahko polepšate dom. V našem podjetju namesto vas poskrbimo za barvanje vrat, sten, stropov in vrste drugih hišnih elementov.

Z izkušnjami do boljše rešitve
Vsaka prenova prostora najprej zahteva skrbno načrtovanje, pregled stanja obstoječih površin, najustreznejšo izbiro postopka izvedbe ter izbiro barv.

Z našimi dolgoletnimi izkušnjami smo kos vsem izzivom in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč - tako z nasveti pri izbiri tehnike in barve - kot tudi z izvedbo potrebnih del. Pred vsakim posegom prostor temeljito zaščitmo, po končanih delih pa za seboj tudi počistimo. S tem je poseg v vaš dom resnično nenaporen.

Za naše delo so najpomembnejše izkušnje in teh nam nikakor ne primanjkuje, zato vam lahko pomagamo z nasveti in s kakovostno izvedbo. Naša ponudba notranjih slikopleskarskih del je izredno široka, zato lahko izbirate lahko med številnimi naprednimi rešitvami, ki smo jih v 30 letih že zelo dobro izpopolnili.

Slikopleskarka dela
Kitanje sten in stropov na različne površine
Slikanje sten in stropov z disperzijsko in poldiperzijsko barvo
Slikanje z lateks barvo
Slikanje z antinikotinsko barvo
Izoliranje rje in drugih madežev
Struganje in odstranjevanje stare barve ali materijalov
Slikanje z protiprašnimi premazi
Izdelava dekorativnega kitanja (špatolato, marmorin)
Izdelava različnih mozaikov
Slikanje fasadnih površin z akrilno barvo
Obdelava fasadnih podstavkov s kulir ometom
Polaganje ali odstranjevanje različnih tapet
Pleskanje, lakiranje novih in starih mizarskih izdelkov
Protipožarni premazi
Pleskanje in predhodno čiščenje železnih površin
Ščitenje tal, pohištva, oken, vrat in drugih predmetov


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam