Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si


Slikopleskarstvo Pigment je podjetje, ki vam s svojimi večletnimi izkušnjami nudi vse vrste kakovostnih slikopleskarskih storitev po ugodnih cenah. Če iščete zanesljivega slikopleskarja ste prišli na pravi naslov, naše delo je vedno opravljeno v dogovorjenih rokih in v najkrajšem možnem času.
Slikopleskarstvo - tipi-top.si


SlikopleskarstvoSlikopleskarstvo-2021-12-13-09-38-06.jpg

Slikopleskarstvo

- Delujemo na področju: jugovzhodna, pomurska, zasavska, podravska, goriška, posavska, savinjska, obalno-kraška, koroška, osrednjeslovenska, primorsko-notranjska, gorenjska SlovenijaSlikopleskarstvo Pigment je podjetje, ki vam s svojimi večletnimi izkušnjami nudi vse vrste kakovostnih slikopleskarskih storitev po ugodnih cenah. Če iščete zanesljivega slikopleskarja ste prišli na pravi naslov, naše delo je vedno opravljeno v dogovorjenih rokih in v najkrajšem možnem času. Naš glavni cilj je zadovoljstvo strank zato se bomo pri slikopleskarstvu Pigment potrudili uresničiti vašo vsako željo. Slikopleskarstvo Pigment je resnično partner na katerega se lahko zanesete.

Naše stranke so večinoma iz Ljubljane in širše okolice, svoje storitve pa nudimo tudi po vsej Sloveniji.

Nudimo vse vrste slikopleskarskih storitev, kot so beljenje sten in stropov, barvno pleskanje, kitanje in glajenje sten z izravnalno maso, barvanje oken in vrat, barvanje vseh vrst lesenih in kovinskih izdelkov, bandažiranje stikov mavčnih plošč, strojno brušenje, barvanje fasad, razne dekorativne tehnike, odstranjevanje stare barve in tapet, razna popravila in še mnogo več ostalih slikopleskarskih storitev!

Ne oklevajte pokličite še danes. Kontaktirajte nas preko hitrega obrazca na spletni strani, pišite nam na naš elektronski naslov info@slikopleskarstvo-pigment.si ali pa nas pokličite na telefonsko številko 051/232-680 in si zagotovite brezplačen ogled objekta in meritve prostorov, ter tako pridobite natančno informativno ponudbo.

Vabimo vas, da si ogledate še preostanek naše spletne strani, našli boste več informacij o podjetju, naši ponudbi ter o naših dosedanjih projektih.


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.