Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si

KAJ VAM LAHKO PONUDIMO
Izvajamo slikanje vseh vrst površin z različnimi barvami, ki so primerne za različne podlage. Sem spadajo fasade, notranje površine, zunanje površine, tlaki, mavčno kartonske plošče itd.

ponudbe
Slikopleskarstvo - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
SlikopleskarstvoSlikopleskarstvo-2021-12-12-08-13-48.png

Slikopleskarstvo

- Delujemo na področju: goriška, osrednjeslovenska, obalno-kraška, savinjska, zasavska, pomurska, posavska, gorenjska, jugovzhodna, koroška, primorsko-notranjska, podravska SlovenijaKAJ VAM LAHKO PONUDIMO
Izvajamo slikanje vseh vrst površin z različnimi barvami, ki so primerne za različne podlage. Sem spadajo fasade, notranje površine, zunanje površine, tlaki, mavčno kartonske plošče itd. Prav tako pleskamo tudi vse lesene, kovinske izdelke ter napušče, izvajamo pa tudi montažo štukatur.
Izvajamo tudi termoizolacijske tankoslojne kontaktne fasade. Za izolacijo uporabljamo kameno volno, vse vrste stiroporja, lesna in konopljina vlakna, vse v debelini po želji investitorja. Glede na proizvajalca materialov največkrat uporabljamo materiale podjetja Rőfix.

NASVETI, KI VAM PRIHRANIJO ČAS IN DENAR
Pri izvedbi naših storitev naletimo na težave, ki jih povzročijo predhodni izvajalci, predvsem gre za izvedbo raznih instalacij, zato vam tukaj dajemo nekaj nasvetov, na katere je dobro biti pozoren, saj nam oz. vam prihranijo čas in denar. Prikazali pa vam bomo tudi nekaj nasvetov iz našega področja dela, na katere je dobro biti pozoren med izvedbo del. S klikom na spodnje slike si lahko ogledate tudi fotogalerijo v zvezi z našimi nasveti.


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam