Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si

likopleskrstvo je stara dejavnost, ki pa v sodobnem času dobiva nov pomen. Ne gre več za zgolj beljenje in slikanje sten, stropov in tal, ter pleskanja oken, vrat in ostalih stvari ampak je slikopleskarstvo danes tudi mala umetnost.

ponudbe
Slikopleskarstvo - tipi-top.si


SlikopleskarstvoSlikopleskarstvo-2021-08-13-11-51-54.jpg

Slikopleskarstvo

- Delujemo na področju: podravska, koroška, savinjska, pomurska Slovenijalikopleskrstvo je stara dejavnost, ki pa v sodobnem času dobiva nov pomen. Ne gre več za zgolj beljenje in slikanje sten, stropov in tal, ter pleskanja oken, vrat in ostalih stvari ampak je slikopleskarstvo danes tudi mala umetnost. Tako slikopleskarstvo zahteva vedno večja znanja, izkušnje, spretnosti in umetniške žilice.

Da bi vaša hiša in vaš prostor zaživel skupaj z vami, pa vam lahko pomagamo v slikopleskarstvu Slikosan, kjer vam nudimo storitve slikanja stanovanjskih in poslovnih prostorov ter svetovanje pri njihovi prenovi, izbiri barv in motivov.

Ponujamo vam:
klasično slikanje, pleskanje in beljenje prostorov
glajenje sten in stropov ( ročno in strojno )
odstranjevanje starih barv in tapet
pleskanje lesenih površin: vrat in oken, napuščev
polaganje raznovrstnih tapet
dekorativne tehnike


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam