Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si


Obrt slikopleskarstva (43.342 pleskarska dela) je bila ustanovljena kot osovna dejavnost že 01.
Slikopleskarstvo - tipi-top.si


SlikopleskarstvoSlikopleskarstvo-2021-08-11-12-14-28.jpg

Slikopleskarstvo

- Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaObrt slikopleskarstva (43.342 pleskarska dela) je bila ustanovljena kot osovna dejavnost že 01.06.1991.

Smo družinsko slikopleskarsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami in s strokovnim znanjem. Ravno zato vam bomo znali prisluhniti in skupaj bomo našli rešitve za vaš dom, poslovne prostore ali druge objekte. Prisluhnemo vašim željam in potrebam ter vam tudi strokovno svetujemo pri izbiri barv in tehnologiji izvedbe.

V slikopleskarstvu uporabljamo najmodernejša orodja in materiale, preverjene in izpopolnjene metode dela. Izpolnjujemo obljube in pričakovanja. Ustrežemo še tako visokim zahtevam strank, kar nas vzpodbuja, da nikoli ne zamudimo koraka s časom.

Slikopleskarstvo izvajamo in obračunavamo po veljavnih normativih in standardih. Na opravljeno delo dajemo garancijo dve leti ali več. V času garancije jamčimo tudi vsa popravila.

Pozorni smo na vrsto in stanje podlage, izvedemo vse potrebne faze za pripravo podlage na beljenje in pleskanje. Izvajamo zidarsko beljenje, brušenje in kitanje različnih podlag, bandažiranje stikov, struganje površin in drugo. Kite, premaze in druga gradiva za slikopleskarstvo uporabljamo v skladu z navodili proizvajalca.

Naše reference zajemajo vse moderne tehnike:

klasično slikanje
pleskanje ( v vseh odrenkih barvnih kart )
dekorativni ometi ( marmorin, špatolato, tamponato )
glajenje sten in stropov ( ročno in strojno )
odstranjevanje starih barv in tapet
pleskanje kovinskih konstrukcij, radiatorjev, ograj, drogov
pleskanje lesenih površin: napuščev, oken in vrat
prostore zaščitimo ter za seboj pospravimo .......


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386