Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si


Pleskamo stanovanjske, poslovne in proizvodne prostore, ker pri svojem delu uporabljamo kvalitetne barve, pa vam lahko prebarvamo tudi cevi in različne kovinske konstrukcije, celo kovinske ograje. Prav tako barvamo lesene konstrukcije – ograje, okna, vrata, opaže in različne mizarske izdelke.
Slikopleskarstvo - tipi-top.si


SlikopleskarstvoSlikopleskarstvo-2021-08-08-10-40-02.jpg

Slikopleskarstvo

- Delujemo na področju: jugovzhodna SlovenijaPleskamo stanovanjske, poslovne in proizvodne prostore, ker pri svojem delu uporabljamo kvalitetne barve, pa vam lahko prebarvamo tudi cevi in različne kovinske konstrukcije, celo kovinske ograje. Prav tako barvamo lesene konstrukcije – ograje, okna, vrata, opaže in različne mizarske izdelke. Ukvarjamo se tudi z dekorativnim slikopleskarstvom, zato vam bomo z veseljem naredili dekorativne omete ali vam poslikali steno v vaši sobi. Pri svojem delu tako uporabljamo vse vrste notranjih disperzijskih barv, kakor tudi visoko paroprepustne latex barve. Poleg pleskanja objektov se ukvarjamo tudi z odstranitvami plesni v prostorih, označevanjem cest, parkirišč, športnih igrišč,...


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386