Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si


Kitanje, bandažiranje, brušenje in beljenje različnih podlag.

Dejavnost slikopleskarstva se pri nas izvaja večinoma v zimskem času, za kar vam poleg ugodnih cen nudimo tudi dodatni popust.
Slikopleskarstvo - tipi-top.si


SlikopleskarstvoSlikopleskarstvo-2021-08-08-09-48-00.jpg

Slikopleskarstvo

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska, zasavska, primorsko-notranjska, obalno-kraška, gorenjska, jugovzhodna, posavska, pomurska, savinjska, podravska, koroška, goriška SlovenijaKitanje, bandažiranje, brušenje in beljenje različnih podlag.

Dejavnost slikopleskarstva se pri nas izvaja večinoma v zimskem času, za kar vam poleg ugodnih cen nudimo tudi dodatni popust. Pri delu smo pozorni na vrsto in stanje podlage, izvajamo kitanje, bandažiranje, brušenje in beljenje različnih podlag. Kite, premaze in druge materiale za slikopleskarstvo uporabljamo v skladu z navodili proizvajalca.

Pomembno pri našem delu slikopleskarstva je, da naši delavci pred izvajanjem del veliko pozornost namenijo zaščiti prostora. Zaščitijo tla in ostalo pohištvo, prav tako pa pospravijo in počistijo za seboj.


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386