Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si


Slikopleskarstvo Špeh poskrbi, da bodo vaši prostori zaživeli v novi luči. Prav vsi želimo bivati v prostoru kjer se počutimo prijetno in domače.
Slikopleskarstvo - tipi-top.si


SlikopleskarstvoSlikopleskarstvo-2021-08-08-01-24-02.jpg

Slikopleskarstvo

- Delujemo na področju: zasavska, podravska, savinjska, koroška SlovenijaSlikopleskarstvo Špeh poskrbi, da bodo vaši prostori zaživeli v novi luči. Prav vsi želimo bivati v prostoru kjer se počutimo prijetno in domače. Najpomembnejši faktor počutja v prostoru je vsekakor njegova barva. Pravilna izbira barve, vam bo omogočala, da se boste v prostoru počutili prijetno in umirjeno. Nežne pastelne barve z kombinacijami Feng Shui stila, vam bodo nudile izredno mero udobja. Pleskanje stanovanja nam namreč dopušča, da udejanjimo vaše želje saj prostore prepleskamo v enobarvne ali večbarve odtenke in kombinacije.

Naši strokovnjaki, vam bodo svetovali in vam pomagali pri izbiri barvne kombinacije vašega kotička. Različne slikopleskarske tehnike bodo v vaš prostor prinesle željeno podlago za nadaljno opremljanje stanovanja ali poslovnega prostora.

Nudimo:

klasično beljenje prostorov
soboslikarstvo
vtisk vzorca z valjčkom
špricano barvanje / škropljenje z barvami
wall tattoo / risanje vzorcev na steno
dekorativno pleskanje/beljenje
izdelava slikovnih fresk
pleskanje stanovanja in poslovnih prostorov
večbarvno beljenje prostorov
cena beljenja je odvisna od zahtevnosti izvedbe - ugodno


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.