Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si


Hitro, učinkovito in čisto
Pred začetkom dela zaščitimo tla in vsak kos vašega pohištva, zato so sledi našega dela vidne le na stenah. Smo zelo natančni, zato tudi vtičnice začasno odmontiramo, nato poravnamo vdolbine in zapolnimo razpoke ter luknje v stenah.
Slikopleskarstvo - tipi-top.si


SlikopleskarstvoSlikopleskarstvo-2021-08-08-10-37-16.jpg

Slikopleskarstvo

- Delujemo na področju: osrednjeslovenska SlovenijaHitro, učinkovito in čisto
Pred začetkom dela zaščitimo tla in vsak kos vašega pohištva, zato so sledi našega dela vidne le na stenah. Smo zelo natančni, zato tudi vtičnice začasno odmontiramo, nato poravnamo vdolbine in zapolnimo razpoke ter luknje v stenah. Po potrebi ostrgamo odstopajoče stare nanose, impregniramo prašne površine in tretiramo mastne sledi na stenah.

S posluhom za vaše želje, prvovrstno opremo in več kot desetletnimi izkušnjami stene vašega doma hitro in kakovostno prepleskamo.

Po koncu pleskanja vtičnice vrnemo na svoje mesto, pohištvo in tla odkrijemo ter za seboj temeljito počistimo. Po našem odhodu ostane le strokovno prepleskan dom brez sledi packarij.


Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Slikopleskarstvo | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.