Slikopleskarska dela | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si

ri svojem delu uporabljamo le priznane in preizkušene slikopleskarske materiale in opremo. Vsa slikopleskarska dela opravljamo strokovno, zanesljivo in preverjeno nudimo optimalno razmerje cena / kakovost.

ponudbe
Slikopleskarska dela - tipi-top.si


žličko-konopljič.si/žličko-konopljič.si.jpg Piškotki 76 6
Slikopleskarska delaSlikopleskarska-dela-2021-10-11-03-40-10.jpg

Slikopleskarska dela

MATJAŽ PUSTAVRH S.P. - Delujemo na področju: osrednjeslovenska Slovenijari svojem delu uporabljamo le priznane in preizkušene slikopleskarske materiale in opremo. Vsa slikopleskarska dela opravljamo strokovno, zanesljivo in preverjeno nudimo optimalno razmerje cena / kakovost. Pri delu uporabljamo različne priznane blagovne znamke, zato vam bomo vedno svetovali optimalno rešitev za vaš dom!

Barve so skozi stoletja spreminjale svoj pomen glede na čas in kulturo. So jih pa uporabljale že starodavne civilizacije za uravnoteženje telesa in duha. Barve so v Keltski mitologiji uporabljali za opisovanje elementov iz katerih je sestavljen svet, svetovni psihologi pa so proučevali njihov vpliv na ljudi.

Pleskanje - beljenje notranjih prostorov
Pleskanje - beljenje stanovanj
Barvno pleskanje - beljenje
Pleskanje - beljenje poslovnih prostorov
Bandažiranje stikov gips plošč
Kitanje sten in stropov
Brušenje sten in stropov
Glajenje sten z izravnalno maso
Glajenje sten z izravnalno maso in strojno brušenje
Izdelava špalet
Vgradnja alu in PVC vogalnikov
Strojno brušenje sten in stropov


Slikopleskarska dela

Slikopleskarska dela

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!


PONUDNIKI
Slikopleskarska dela | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!


Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Slikopleskarska dela | MATJAŽ PUSTAVRH S.P. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam