Selitveni servis in prevozi | PONUDBA tipi-top.si


Za marsikoga že sama pomisel na selitev pomeni nelagodje, strah in vsa dejanja povezana s selitvijo kar precejšen stres. Zaupajte in prenesite te skrbi na naš selitveni servis.
Selitveni servis in prevozi - tipi-top.si


gges-gradbenistvo.si/gges-gradbenistvo.si.jpg 36 73 gges.jpg
Selitveni servis in prevoziSelitveni-servis-in-prevozi-2021-12-10-01-07-46.jpg

Selitveni servis in prevozi

- Delujemo na področju: podravska, goriška, osrednjeslovenska, zasavska, posavska, savinjska, primorsko-notranjska, koroška, gorenjska, pomurska, obalno-kraška, jugovzhodna SlovenijaZa marsikoga že sama pomisel na selitev pomeni nelagodje, strah in vsa dejanja povezana s selitvijo kar precejšen stres. Zaupajte in prenesite te skrbi na naš selitveni servis. Pomagali vam bomo z izkušnjami in delom, tako da bo preselitev kar najmanj obremenjujoča za vas.

Selitve
Naš selitveni servis Selitko nudi s področja selitev sledeče storitve:
kompletne selitve pisarn
selitve poslovnih prostorov
selitve pohištva in opreme iz stanovanj in hiš
selitve laboratorijev
selitve gospodinjskih aparatov
...

Mednarodne selitve

Razlogov za selitev je lahko več, pogosto pa je sprememba službe ali celo želja po življenju in delu v tujini tisti razlog, da je potrebna selitev v tujino. Podjetje Selitko vam zelo olajša tako selitev, saj prevzame tiste skrbi , ki človeku večkrat pomenijo največjo skrb in breme. Selitveni servis Selitko opravi demontažo in montažo pohištva in vse varno pripelje na novo lokacijo, namesti vso opremo na želeno mesto in odvečno embalažo odpelje...

Prevozi

Naš selitveni servis Selitko nudi s področja prevozov sledeče storitve:
prevozi po Sloveniji
mednarodni prevozi
odvoz kosovnih odpadkov na deponijo
čiščenje kletnih prostorov in podstreh
kosovni odvoz odpadne embalaže


Selitveni servis in prevozi

Selitveni servis in prevozi

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Selitveni servis in prevozi | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Selitveni servis in prevozi | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.