Selitveni servis | PONUDBA tipi-top.si


Opravljamo vse vrste selitev in prevozov. Od selitev – prevozov po Sloveniji, kot tudi po tujini.
Selitveni servis - tipi-top.si


Selitveni servisSelitveni-servis-2021-12-10-01-09-59.png

Selitveni servis

- Delujemo na področju: pomurska, podravska, gorenjska, obalno-kraška, koroška, goriška, zasavska, savinjska, primorsko-notranjska, jugovzhodna, posavska, osrednjeslovenska SlovenijaOpravljamo vse vrste selitev in prevozov. Od selitev – prevozov po Sloveniji, kot tudi po tujini. S prevozi in selitvami se selitveni servis Čeh ukvarja že več kot desetletja. Navkljub konkurenci v naši prevozniški in selitveni dejavnosti smo konkurenčni s cenami. Kvaliteta in kilometrina pri selitvah je naša prednost (točnost, vestnost pri delu, zanesljivost in predanost rednim strankam). Naš delovni dan za selitve in prevoze se konča, ko vas preselimo. Pri opravljanju prevozov, selitvi pomembnih dokumentov ali opreme, selitveni servis ČEH spoštuje posebne varnostne ukrepe in jamči za varovanje vaših podatkov med selitvijo ali prevozom. Naš selitveni servis sodeluje z večjimi slovenskimi podjetji, organizacijami in družbami, ki so z našim dolgoletnim delom zadovoljni, kar nam s ponovnimi potrebami za selitev tudi pokažejo.

ZAKAJ IZBRATI NAŠ SELITVENI SERVIS?
ZANESLJIVI: Smo zanesljiv selitveni servis s prevozi po Sloveniji in tujini

CENOVNO UGODNI: Smo strokovni, cenovno ugodni, zanesljivi, prijazni in točni

SPECIALIZIRANI: Specializirani smo za izvedbo večjih in zahtevnejših selitev

PRILAGODLJIVI: Imamo bogate reference in obilo zadovoljnih strank

Selitve in prevoze opravljamo v katerem koli času. Prilagajamo se vašim željam in točnost nam ni neznanka. Tako ob široki ponudbi pomembnih, prijetnih in olajšujočih malenkosti z zadovoljstvom rešujemo vaše probleme glede selitve ali prevoza.

Če vam selitev, prevoz, odvoz, demontaža, pakiranje postane prevelik problem in se zdi rešitev nemogoča!
Pokličite naš selitveni servis Čeh d.o.o. in rešili jo bomo v vaše zadovoljstvo.


Selitveni servis

Selitveni servis

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Selitveni servis | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Selitveni servis | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.