Selitve | Vhp storitve k.d. | PONUDBA tipi-top.si


Opravljanje selitvenih storitev. Nudimo kosovne odvoze na zbirne centre ali drugo lokacijo po želji stranke.
Selitve - tipi-top.si


SelitveSelitve-2021-02-27-09-08-42.jpg

Selitve

Vhp storitve k.d. - Delujemo na področju: koroška, obalno-kraška, osrednjeslovenska, savinjska, primorsko-notranjska, gorenjska, pomurska, posavska, goriška, jugovzhodna, podravska, zasavska SlovenijaOpravljanje selitvenih storitev. Nudimo kosovne odvoze na zbirne centre ali drugo lokacijo po želji stranke. Stavbeno pohištvo ali predmeti, ki so se obrabili ali polomili odpeljemo na zbirni center, kjer jih ustrezno deponirajo ....


Selitve

Selitve

TIMESTAMP

S klikom na povpraševanje do ponudbe!
PONUDNIKI
Selitve | Vhp storitve k.d. | PONUDBA tipi-top.si. Hitro in brezplačno do lokalnih ponudnikov. Oddajte povpraševanje in primerjajte cene izbranih ponudnikov. Brezplačno! Sodelujemo zgolj s preverjenimi in zaupanja vrednimi izvajalci, ki kvalitetno opravijo svoje delo.

Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!

Delite stran tipi-top.si - CONTRACTORS na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani tipi-top.si - CONTRACTORS, in s tem sporočamo drugim, kaj tipi-top.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


CONTRACTORS - Selitve | Vhp storitve k.d. | PONUDBA tipi-top.si

tipi-top.si

×
d
ocena 5/5 od 1 mnenj

tipi-top.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Notice: Undefined variable: AceptAry in /home/tipitop/public_html/index.php on line 1386